0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abim hep cevaplarsam evden kovulacağım konular açıyorsun ya Eğer bir gün cevaplayıp da evden kovulmayacağım bir konu açarsan söz içimi dökeceğim
Benim gençliğimde ilişkiler şimdiki gibi değildi,platonikti.Öyle başlar biterdi.En ciddi ilişkim eşim oldu.
Nişan attım sayılırmı
Valla Hakan abi karşı taraf ıcın kolay oldu cunku nişanı oo attı aslında dusunuyorumda belkı şimdi evli bir adamdım kısmet olmadı bır aylık tanısmadan sonra 9 aylık nışan olayım oldu aslında bırbırımız arasında hıcbır sorun yoktu ama aıleler benım daha askerlık yapmamıs olmam okumak ıstemem ayrılmamızda etken oldu.Ama yınede o kısıyle aramızda bır kusluk yok zaten oda uzaklarda belkı bir hata yapıcaktık cunku daha yaşımız cok genç
evlenince yaşlanıyo insan taylan'cığım merak etme. bende gençtim geçen sene. şimdi bisürü beyazım var
Daha beyazım yok cok şükür Kaya abi günün 10-12 saatı gece calısıyorum sabaha kadar ne bayramım var ne hafta sonum buda yetmezmıs gibi amcamın işlerinede yardım ediyorum oda yetmezmıs gıbı şimdi okul acılacak ben nasıl evleneyım okulumu bıtırıp düzenli bir iş bulup gelecegımı garantilemeden o türlü atraksiyonlara bir daha girmem Yalan yok takıldıgım ettim uzun zaman unutamadığım insan cok oldu ama benım kadar karşımdakı ınsanında bir beklentısı yoktu oo ilişkilerde o yuzden bir pişmanlığım yok o konularda
Lord chesterfield'in bir sözüyle bağlayayım.''Bazen bazı şeyleri söylemeye hakkım var diyorum,ama söylersem karsımdakine haksızlık olacak,susuyorum.Yine bazen söyleyeceklerimi karşımdakinin duyma ve bilme hakkının var olduğunu görüyorum, ama bu kez bakıyorum benim söylemeye hakkim yok,yine susuyorum. Ancakgördüm ki olgun ruhlar,sözcükler olmadan da duyuyorlar, anlıyorlar, konuşuyorlar ve paylasıyorlar. "
hımmm....
hande ablam sen şimdi olgun ruh oldu dimi?
hı-hııı...
İkinci şans terimine güvenip hareket etmemek lazım. Şahsen bende "ikinci şans" diye bir olay yok malesef...
yok biz onu demiyoruz.... aynı kişiye verilecek ikinci şans değil... başkası için kendimize verdiğimiz ikinci şanstan bahsediyoruz.... şahsi görüşüm bekarlık sultanlıktır erkek milletine de güven olmaz flört benim tarzım değil....
Bu bağlamda ben de yanlış anlamış olduğumu farkediyorum