0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 olsun adam gibi olsun.Basmış ama durmayı hesap edememiş herhal.[/quote]18 olunca sanki Türkiye'de cok bir egitim veriyorlar.Benim Alman ehliyetim de var. Almak gercekten zor ve adam gibi calisman gerekiyor.Türkiye'deki kurs olayina hiiiic benzemiyor.Iddia ediyorum Türkiye'deki söförlerin %95 i Alman sinavina girse cakar.Hatta bu forumun %95'i de cakar.
Ben çakabilirim, Almancam henüz giriş düzeyinde... [/quote]Sinavi Türkce, Ingilizce vs gibi bir sürü dilde de alabiliyorsun.Yani Almanca olayi problem degil. Herkesin yaptigi basit ama önemli hatalar var. Sinav ciddi zor 30-35 soru civari. Adam bir fotogaf koymus ve bu durumda ne yapilir ve ne sirada yapilir diyor. Coktan secmeli degil. Tüm cevaplari da secebilirsin. Bir tane dogru eksik olsa veya fazla isaretlesen soru yanlis. 2 soru yanlis yap kaldin sinavdan.Pratikde ise beni 90 dakika araba kullandirdilar. 2-3 kere otobana ciktik. Sehirlerarasi yola ciktik. Sehire girdik. 3 kere paralel park ettirdi. Gittigin yollarda öyle garip yerlerki.
Sinavi Türkce, Ingilizce vs gibi bir sürü dilde de alabiliyorsun.Yani Almanca olayi problem degil. Herkesin yaptigi basit ama önemli hatalar var. Sinav ciddi zor 30-35 soru civari. Adam bir fotogaf koymus ve bu durumda ne yapilir ve ne sirada yapilir diyor. Coktan secmeli degil. Tüm cevaplari da secebilirsin. Bir tane dogru eksik olsa veya fazla isaretlesen soru yanlis. 2 soru yanlis yap kaldin sinavdan.Pratikde ise beni 90 dakika araba kullandirdilar. 2-3 kere otobana ciktik. Sehirlerarasi yola ciktik. Sehire girdik. 3 kere paralel park ettirdi. Gittigin yollarda öyle garip yerlerki.[/quote]Aydınlattığınız için teşekkür ederim Murat Bey. Özellikle pratik sınavın bu kadar ciddi olması çok güzel. Bizde bir göbek döndürüyorlar sadece. Sürmeyi beceremeyenlere de "Aman trafiğe çıkmayın!" diyorlar. Ben bunu bir türlü kabullenemiyorum ama napalım otomobillerin de satılması gerekiyor biliyorsunuz.