0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar corollamın motorundan sabahları gelen ses yüzünden servise yaptığım başvuru neticesinde klima motorunun arızalı olduğu değişmem gerektiği (2500 TL) klimayı kullanmadığım takdirde hiç bir problem yaşamayacağım belirtilerek bilgilendirildim.......... yozğat'a 25 km kala yolda kalana dek klimayı hiç kullanmadım (((((((((( yozğat'ta toyota servisi yok bi tamirciye ulaşarak arabayı gösterdiğimde devirdaim'in iflas etiğini anladık neyse 6 saat ailecek tamircide geçirdikten sonra çorumdan yedek parça temin edilerek yolumuza devam ettik şimdi merak etiğim soru ilk servise gitiğimde klima motorunu değişseydim 2500 TL boşamı gidecekti,yinede yolda kalacakmıydım acaba son olarak kendime yeni bir araba bakmaya başladım almanları tercih etmemekle ne büyük bir hata yaptığımı ramazanda oruç ağız 6 saat yolda kalarak acıda olsa anladım tüm toyotacılara sayğılar hoşçakalın.
hayır klima ile ilgili herhangi bir form verilmedi.
hakkı bey elimde bir belge var klimanın değişmesinin belirtildiği bir belge bunun ile ne yapabilirim.
Eğer ses probleminin klimadan kaynaklanmadığından eminseniz, devirdaimdeki arıza tespit edilemediği için mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız bence bu mağduriyetinizin giderilmesini talep edebilirsiniz ve etmelisiniz bu form ile.
5 yıl clio kullandım yolda kalmadım, 1 ay önce aldığım 2007 corolla ile Trabzon/zigana geçidinde yolda kaldım. Benimki biraz farklı ama. Moladan sonra aracın alarmının çalışmadığını farkettim. Tabi motoru da bloke etmiş sonradan anladım. Yetkili servisi aradım, karşıma çıkan bayan arabayı çekmek gerektiğini söyledi. Tatmin olmadım, oradan bir elektrik ustası ile görüştüm. Yerimi söyledim, meğer orada verici varmış, frekans karışmış. Alarmın iptal butonu varmış gizli onu tarif etti bulamadım. Uğraşlar sonucu yeri değiştirilmiş olan butonu bulup 5 defa bastım, alarm iptal oldu. Sorun çözüldü.
Satın arabayı gitsin iç içe 4 halkalı alman arabası alın en güzeli zaten bu Toyotalar böyle çok nadir yolda bırakır.