0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil çok geçmiş olsunda , senin ne işin var bulgaristandan araba almayla, önce bi sorsana foruma bilenler vardır diye yol iz öğren, ben bulgaristan göçmeniyim, Bulgaristanıda çok iyi bilirim, Bulgarca bilmiyorsan yabancısın diye anında ayak üstünde dolandırırlar, hatta kuytu biyere götürürler gasp ederler gerekirse öldürürler bile, zamanında polis arabası gibi süslenmiş arabalarla almancıları durdurup az soymadılar, kötü bi haber daha vericem mağlesef, baraj yapmak için kurutulan bir gölün altından 100 den fazla ceset, kesilmiş kollar ve parmaklar çıktı ! hep altın için soyulmuş insanlardı bunlar turist, bulgaristanın mafyası meşhurdur zaten hiç bulaşma kimselere, ancak dediğin gibi polise para yedirerek birşeyler yapabilirsin, birde kendine Türklerden birini bul sana yol göstersin birazda ona para koklat ozaman işini halledersin.Tekrar çok geçmiş olsun
aman allahım halil ibrahim kardeşim mal canın yongası ama aman kendine dikkat et.allah izin verirse daha çok araban olur.Mesut aynen dediğin gibi ben hiç gitmedim ama giden arkadaşların geceleri eğlence mekanlarında yediği sopaların hikayelerini çok duymuştum ama bu kadar ileri derecede bir başıboşluktan bir haberdim.
O kadar da değil Selçuk.Orası bir Avrupa ülkesi, hanzoluk yapmanın ölçüsü farklı.Memleketimizde mal mal kızlara bakmak normal gibi karşılanır, ancak orda farklı oluyor.Kim sopa yediyse, hanzoluğundan ve yabancı ve saf olduğunu bağıra bağıra belli ettiği için yemiştir.Ben son zamanlarda çok gittim ve her seferinde pahalı arabalarla gittim.Geçen yıl fuar boyunca görevliydim Filibe kentinde ve ne disko'da ne de gece sokakta bana ve ya arabamıza dokunann olmadı.
Avrupa birliğine girecekleri zaman Bulgaristanda çok başı boş kaldı her devlet kurumu, almanyadan bu yolsuzlukları önlemek için polis gönderildi hatta bir dönem, söylediklerimin hepsi tamamen gerçek geçen senelerde bir abimle beraber gittim Bulgaristana yolda trafik polisi vardı, bizi durdurmaya kalktı ancak yanımdaki abim durmadı devam etti, ben hırlımı hırsızmı nerden bileyim zamanında çok çektik dedi ve bastı gaza, eğer gerçek polis ise sınırda ceza belli oluyor , sınırda öderim zaten cezamı dedi,
burda hırsızlar bile şirket kurmuş onlara gittim bizden habersiz nasıl yapar dedi onlar arıyo tarıyo ...
aman abicim senin dediğin gibi hanzoluk yapıp laf atıldığında bizim memleketimizdede iş cinayete kadar yürüyor ama sen öyle anlattın ki aman allahım dedim. zira gezip görmediğimden senin aktarımını hayal etmemden muteber konugüney afrikada da bir gece dışarı çıktım taksiciler orada kırmızı ışıjkta bile durmuyor.... anladın sen onu.ama şu anlattığın parmak, kol, baraj konusu etkiledi beni.avrupa ülkesi dediğin sence çok mu çağdaş oluyor??
Parmak/kol->baraj konusunu ben anlatmadım....Tabii ki de çağdışı bir şey.Ancak...her sürüde kara koyun vardır. Ne kadar çağdaş da olsa, bu tarz olay çıkmadan olmuyor.Hele ki öyle bir zamandayız ki, insan psikolojisinin akıl almadığı şeyler oluyor...