Gönderen Konu: Makyajlı kasa Auris'in stoplarının makyajsız kasa'ya olan uyumu...  (Okunma sayısı 6220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim bir konuda. makyajlı kasa aurisin arka tamponu ve arka stopları makyajsız kasa auris'e birebir uymasa da uyuyor. ön farlar ve ön tampon farklı yalnız bunu bilin. zaten bu konuda da bi terslik var. ne hikmetse benim makyajlı kasanın arkası hoşuma gidiyor. ama makyajsız kasanın önü daha güzel duruyor. arka tampona bi şöyle sağlam çarpan olsa eğer arka tamponu kaskodan değiştirirken makyajlı kasanın arka tamponunu taktırtçam serviste. hemen hemen aynı paraymış servise sordum. hele farlar da kırılırsa zaten süper olur. makyajlı kasanın arka stoplarını taktırtçam. olmadı kendim elime bi çekiç alıp kırsam mı diye de düşünmüyo değilim aslında. ama vicdanım buna el vermiyor maalesef, yapmam da böyle bir şey.

buyrun fotoları. makyajlı kasa Auris arka stoplar ve arka tamponun makyajsız kasaya monte edilmiş hali. eğer arka stoplar ve tampon değişirse birebir oluyor. fakat tampon değişmez de sadece stopları taktırmayı düşünürseniz de o zaman biraz açıklık kalıyor. böyle bir değişikliği yapmak için sonuç olarak her ikisini de değiştirmeniz gerek arkadaşlar. hem tamponu hem de stopları.

Sonuç olarak;

Auris için makyajlı kasanın arkası, makyajsız kasanın önü daha güzel...

buyurun fotolar. yormularınızı bekliyorum.

1.

2.

3.

4. Tampon

5. Bu da kalan açıklık.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... by floodlight...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Mehmet bilgilendirme için teşekkürler açıkçası bunu öğrendiğim iyi oldu
bu arada demek biri arkadan allah korusun senin araca çarpsa nerdeyse adama teşekkür edecen :D oda güzelmiş :D :D
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Mehmet abi çarpma bölümü 3 defa okudum her okuduğumda koptum yarıldım burda ozaman sen plakayı ver ben sana bi tır ayarlıyorum çarpması için :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
tırmı ayarlıyosun komple aracı değiştirtecen galiba :D
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
tırmı ayarlıyosun komple aracı değiştirtecen galiba :D

iyi tamam ya :D minibüs yeter herhalde :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
hahahaha arkadan çarpsalar allah kaza bela vermesin kardeş bi stop için deymez. ben şunu düşündüm paraya kıyıp arabanın üstündeki stoplarda oynama yaptıracam led çalışması ampül yerlerini kesicem ve çalışma sıcak silikonla :D düşündüğüm şey olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim bir konuda. makyajlı kasa aurisin arka tamponu ve arka stopları makyajsız kasa auris'e birebir uymasa da uyuyor. ön farlar ve ön tampon farklı yalnız bunu bilin. zaten bu konuda da bi terslik var. ne hikmetse benim makyajlı kasanın arkası hoşuma gidiyor. ama makyajsız kasanın önü daha güzel duruyor. arka tampona bi şöyle sağlam çarpan olsa eğer arka tamponu kaskodan değiştirirken makyajlı kasanın arka tamponunu taktırtçam serviste. hemen hemen aynı paraymış servise sordum. hele farlar da kırılırsa zaten süper olur. makyajlı kasanın arka stoplarını taktırtçam. olmadı kendim elime bi çekiç alıp kırsam mı diye de düşünmüyo değilim aslında. ama vicdanım buna el vermiyor maalesef, yapmam da böyle bir şey.

buyrun fotoları. makyajlı kasa Auris arka stoplar ve arka tamponun makyajsız kasaya monte edilmiş hali. eğer arka stoplar ve tampon değişirse birebir oluyor. fakat tampon değişmez de sadece stopları taktırmayı düşünürseniz de o zaman biraz açıklık kalıyor. böyle bir değişikliği yapmak için sonuç olarak her ikisini de değiştirmeniz gerek arkadaşlar. hem tamponu hem de stopları.

Sonuç olarak;

Auris için makyajlı kasanın arkası, makyajsız kasanın önü daha güzel...

buyurun fotolar. yormularınızı bekliyorum.

1.

2.

3.

4. Tampon

5. Bu da kalan açıklık.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... by floodlight...

olur kjardeşim benim makyajsız kasa 2003 corollama makyajlı kasa corolla arka modifiye stobu aldım. olmazsa yandık dedim oluyor. dert etme toyota kasa yenilemedikten sonra ebat yenilemiyor. sadece arka stopkların aynı ebatta makyajlısını ve direksiton simidini değiştiriyor. gerisi aynı.
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
bu beyaz renk auris için en güzel renk hele hele makyajlı kasada cam filmi ve spoiler ile birlikte mükemme duruyor.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
ya arkadaşşlar bu beyaz auristeki tarzda jant arıyorum nerden bulabilirim tavsiyeleriniz varsa söylerseniz sevinirim görünce işte aradığım jant dedim

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
cms de olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
hocam beyaz çok hoş gerçekten ama e12facelift 1numara =))
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ya arkadaşşlar bu beyaz auristeki tarzda jant arıyorum nerden bulabilirim tavsiyeleriniz varsa söylerseniz sevinirim görünce işte aradığım jant dedim

hocam öncelikle araçtaki jantların 19" olduğunu belirtmek isterim. markası da RH (8.5x19" 225 35 19)

araç belçika'da bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

bu da jantların resmi serkan bey. RH AW Crossline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
çok kollu jantlar hoş duruyor hb araçlarda
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
hocam beyaz çok hoş gerçekten ama e12facelift 1numara =))

:D :D kesinlikle :D ama şu borçlarımı bitireyim hemen birtane makyajlı auris Sport alıcam kaçarı kuçarı yok :D birtanede Auris modlayalım artık zamanıdır :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
:D :D kesinlikle :D ama şu borçlarımı bitireyim hemen birtane makyajlı auris Sport alıcam kaçarı kuçarı yok :D birtanede Auris modlayalım artık zamanıdır :D :P
Yengeminde elleri kaşınıyodu. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ben alırsam makyajsız alırım makyajlı stop'u takarım :D yaa yenı kasa aurise bir türlü ısınamadım bir tek stoplarını seviyorum amerikan stop tarzı oldugu için ;) birde aurislerin 2. eli cok düşük gidiyor nedense bunu anlayamıyorum :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ben alırsam makyajsız alırım makyajlı stop'u takarım :D yaa yenı kasa aurise bir türlü ısınamadım bir tek stoplarını seviyorum amerikan stop tarzı oldugu için ;) birde aurislerin 2. eli cok düşük gidiyor nedense bunu anlayamıyorum :wacko:

bence sıfırları çok pahalı satılıyor taylancım... :) 2. elleri normal.  hatta pahalı bile 2. elleri diğer markalara nazaran.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

yakışır mesut bey. sizi de aurisinizle görmek isteriz pistlerde... :)