0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tırmı ayarlıyosun komple aracı değiştirtecen galiba
Arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim bir konuda. makyajlı kasa aurisin arka tamponu ve arka stopları makyajsız kasa auris'e birebir uymasa da uyuyor. ön farlar ve ön tampon farklı yalnız bunu bilin. zaten bu konuda da bi terslik var. ne hikmetse benim makyajlı kasanın arkası hoşuma gidiyor. ama makyajsız kasanın önü daha güzel duruyor. arka tampona bi şöyle sağlam çarpan olsa eğer arka tamponu kaskodan değiştirirken makyajlı kasanın arka tamponunu taktırtçam serviste. hemen hemen aynı paraymış servise sordum. hele farlar da kırılırsa zaten süper olur. makyajlı kasanın arka stoplarını taktırtçam. olmadı kendim elime bi çekiç alıp kırsam mı diye de düşünmüyo değilim aslında. ama vicdanım buna el vermiyor maalesef, yapmam da böyle bir şey. buyrun fotoları. makyajlı kasa Auris arka stoplar ve arka tamponun makyajsız kasaya monte edilmiş hali. eğer arka stoplar ve tampon değişirse birebir oluyor. fakat tampon değişmez de sadece stopları taktırmayı düşünürseniz de o zaman biraz açıklık kalıyor. böyle bir değişikliği yapmak için sonuç olarak her ikisini de değiştirmeniz gerek arkadaşlar. hem tamponu hem de stopları. Sonuç olarak;Auris için makyajlı kasanın arkası, makyajsız kasanın önü daha güzel... buyurun fotolar. yormularınızı bekliyorum.1.2.3.4. Tampon5. Bu da kalan açıklık.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... by floodlight...
ya arkadaşşlar bu beyaz auristeki tarzda jant arıyorum nerden bulabilirim tavsiyeleriniz varsa söylerseniz sevinirim görünce işte aradığım jant dedim
hocam beyaz çok hoş gerçekten ama e12facelift 1numara =))
kesinlikle ama şu borçlarımı bitireyim hemen birtane makyajlı auris Sport alıcam kaçarı kuçarı yok birtanede Auris modlayalım artık zamanıdır
Ben alırsam makyajsız alırım makyajlı stop'u takarım yaa yenı kasa aurise bir türlü ısınamadım bir tek stoplarını seviyorum amerikan stop tarzı oldugu için birde aurislerin 2. eli cok düşük gidiyor nedense bunu anlayamıyorum