0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar avensisimi daha öncede farklı bir konuda belirtmiştim yeni aldım 2006 1.6 elegantAracım rolantide iken km ibresi 10 km nin bazen bir diş altında bazen iki diş altında duruyor bu durum normalmi sizin avensislerinizde bu durum nedir birde radyo da herhangi bir frekans açıyorum yaklaşık 30 saniye sonra fm sek 1 diye bir yazı çıkıyor ve başka bir frekansa atıyor bu durum frekanslar arası gezerken de her frekans arası bu yazı çıkıyor.yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Teşekkür ederim Selçuk bey bende öyle içi bej dışı siyah olanının hastasıydım sonunda aldım şükürler olsun bazen sanki çok ufak çok dikkat edilince hissedilicek bir titreme oluyor gibi sanki,ama ondada tam emin değilimCevaplarınız için çok teşekkür ederim ama daha detaylı cevap bekliyoruym avensisi olan arkadaşlardan
bendede 2001 corolla makyajlı kasa vardı, eğer yanlış bilmiyorsam corolladaki 1.6 motor ile avensisteki 1.6 motor arasında yazılımsal olarak yükseltmeler mevcut avensis motorunda ama mekanik aynıdır tabi