0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forumda hem moderatörumuz hemde ustamız olan Kaan KARATAS arkadasımız varbu konuyu gördüğünde detaylı bilgilendirme yapacaktır size.
Aslında bi problem var gibi gözükmüyor.Ben de kullanıma göre 100-110 km gidiyorum şehir içi.
Tunç Abi, gazın litresi kaç TL orda ?
Hoop geldim! Mehmet Bey, gaz taktırmadan önce yakıt durumu nasıldı? Yani benzinde ne kadar yakıyordunuz? Ayrıca lpg montajı esnasında yada yakın zamanda bujilerle ilgili işlem yapıldı mı araca?
servisten orj.buji ve hava filtresi alarak değiştir.
mehmetciğim serviste yanlız benzin filtresi 87 lira diğerleri piyasadan pek fark etmiyor ama sen buji ve hava filtresini hatta yağ filtresini kesinlikle servisten al.servise gidince ihtiyacın olmasa bile yağ filtresini alıp bagaja at yedek dursun.ben yağ filtresi yüzünden motoru yakıyordum.
merhaba toyota dostları aracım 98 ae 101 corolla xei spc uzerınde brc duz sıstem benzınle calısıp 2000 devırden sonra gaza gecenlerden..25 tl lık lpg 100 km goturuyor.sehır ıcınde yanı 250 lira yakıyor..sızce yakıtı normalmi? bir bilgisayarlı ayar yaptırayımmı? aynı aractan olan arkadaşlar araclarının ne kadar yaktıklarını yazarlarsa sevınırım...tesekkurler..
97 1.6 gli a/c dün fulledim. en az 3 kişi çoğunlukta klimalı ve sürekli şehir içi tüketimim 0,228n tl çıktı. araçta atkier sıralı gaz sistemi var.seninde fazla değil diye düşünüyorum.
valla bende klima da kapalıydı...