0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O ses motorun beni yıka feryadı olmasın Mehmet dostum ŞAka bir yana geçmiş olsun....
sat sat sat sat sat
Debriyaj bilyan bozulmuş Mehmet büyük olasılıkla araban kaç km de daha önce debriyaj seti değiştimi ?
Tolga debriyaj rulmanı bozulursa sadece debriyaj pedalına basıldığında ses yapar, ayrıca çoğu kez uğultu şeklinde ses yapar...
Mehmet dostum birileri link koyar zaten birazdan ben motorumu temizlemiştim diye
Tolga debriyaj rulmanı bozulursa sadece debriyaj pedalına basıldığında ses yapar, ayrıca çoğu kez uğultu şeklinde ses yapar... Edit: Yani sadece basılı tutulduğu müddetçe ses yapar. Basıp çekmelerde çok hissedilmez...
bende de böyle bir ses var ugultu gibi kavramada oluyor kardeşim, ne yapmamız gerekir ?
Sat 2001 1.6 al
eheheh Ercüüü yok GLi ye upgrade etcem inş.
İnşallah abi ayrıca benim filitre tamamdır reklamımıda yapıyım http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/2001-1-6-vvt-i-kuheylan-artik-kisnemeyip-kukruyor-)-acik-hava-filitresi/new/#new
gördüm gördüm hayırlısı olsun , güzel ötüyormuş hea geçen buralardan duydum bol ara gazı çekmeler kardeşim , ses duycam diye aracını fazla sıkıştırma , ara gazın keyfi başka oluyor hava filtresindeLpg de de bir de gaz sıkışmasından çap pat patlatıyorsun millet egzoz patlatır biz simota
D Sesi gelir çünkü küheylan bu gelmezse ayıp