Gönderen Konu: Toyotacı kardeşinize yardım.honda jazz fiyat  (Okunma sayısı 2897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyotacı kardeşinize yardım.honda jazz fiyat
« : Eylül 12, 2010, 16:28:50 »
Arkadaşlar öncelikle affınıza sığınarak toyata dışında bir marka ile ilgili konu açıyorum, umarım sorun olmaz eğer sorun olacaksa kilitliyebilirsiniz.araç almayı düşünüyoruz bundan dolayı siz güvendiğim arakadaşlarıma danışmak istiyorum. bende bildiğiniz gibi 2007 corolla sol var. eşime yada ikimiz de kullanabiliriz eğer ikimiz kullanacaksak  corollayı satacaz büyük ihtimallede corollamızı satcaz.
    size danışmak istediğim  nokta bir arkadaşımda hatasız (sağ arka kapıda birkaç çizik var) 2005 model MANUEL honda jaz var. gümüş gri 35 bin km de fiyatına son rakam 21000 tl diyor ve kesinlikle aşağıya vermiyor. donanım olarak ES MODELİ (sanrufta var) sizce bu donanıma bu fiyat nasıl uygunmu bu fiyata alsammı yardımcı olursanız sevinirim bugün karar vermem lazım.

Toyota Club Türkiye

Toyotacı kardeşinize yardım.honda jazz fiyat
« : Eylül 12, 2010, 16:28:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotacı kardeşinize yardım.honda jazz fiyat
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2010, 17:30:33 »
Ben eski bir honda jazz kullanıcısıyım güzel arabadır içi geniştir ferahtır motoru saat gibidir hiç bi sorun çıkarmaz ama o araçtan hiç bir performans beklemeyin tamam az yakar ama şehirler arası yolda bana performansı yetersiz gelmişti. Bence 2. araba olarak hiç düşünülmeden alınabilecek bir araç şehir içi kullanımı çok iyi hem az yakar hem dönüşü çok iyidir ama corollanızı bence satmayın.  (2008 de 98 bindeki arabamı 21 milyara satmıştık aracım 2003 model di)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2010, 11:07:27 »
Arkadaşlar aracın plakasını 5664 gönderip hasar sorgulaması yaptırdım 5 tane hasarı çıkıyor
27.08.2005 çarpma
08.08.2010 çarpma 1000 tl
17.02.2008 çarpma 3.129.74 tl
27.03.2006 çarpma 282 tl
26.03.2006 çarpma 329 tl hasarlar çıkıyor araç sahibiyle bu durumu konuştum hatırlamadığını söylüyor ama kimlik nosunu istedim kasko sorgulaması yapmak için bayan olduğu için her halde vermek istemediğini ama istersen honda servisine gidip baktıralım diyor. bende emin olamadım vazgeçecem herhalde. sonuçta kimlik nosunu vermemesi beni huylanndırdı. sizce

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2010, 11:18:10 »
Yunus bey öncelikle şunu belirteyim hasarsız olan araç bumudur :) (bknz. öle demişsiniz) sondaki 2 hasar 1 gün arayla verilmiş rakamlarda küçük sanırım satmadan önce arabanın birkaç hatasını düzeltmek istemişler ki 3bin tl lik hasarı size sölememeside beni düşündürdü...Kimlik numarasını vermemesi bence çok saçma,bayanda olsa bu bir ticaret o halde bayanları ticarete sokmamak mı lazım? Yanlış bir yol izlemiş arkadaş..Neden corollanızı satmak istiyorsunuz onuda sölerseniz sevinirim..Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2010, 11:35:03 »
Arkadaşlar aracın plakasını 5664 gönderip hasar sorgulaması yaptırdım 5 tane hasarı çıkıyor
27.08.2005 çarpma
08.08.2010 çarpma 1000 tl
17.02.2008 çarpma 3.129.74 tl
27.03.2006 çarpma 282 tl
26.03.2006 çarpma 329 tl hasarlar çıkıyor araç sahibiyle bu durumu konuştum hatırlamadığını söylüyor ama kimlik nosunu istedim kasko sorgulaması yapmak için bayan olduğu için her halde vermek istemediğini ama istersen honda servisine gidip baktıralım diyor. bende emin olamadım vazgeçecem herhalde. sonuçta kimlik nosunu vermemesi beni huylanndırdı. sizce

kazaları bu kadar abartmayın... aracım saat gibi ama bende de aracım hasarlı gözüküyor, hasarın ne olduğu önemli,

- ön camı kaskodan değiştim 1.000 tl civarı/ hasar gözüküyor
- tamponuma sürttüler 2-3 defa gittim servisde yaptırdım her biri 400-500 tl lik hasr gözüküyor
- sol camurluğumun uç kısmına adam 5 cm lik bir şeydi 300 tl hasar gözüküyor
- sol farımın altında görseniz nerenizle gülersiniz bilmem 0,5 mm lik çatlak yüzüne değişti ve 500 tl masraf gözüküyor...

git servise sordur, burada oooo alınmaz denen aracın alındığınıda gördüm...
insanlar hasar diyince sağlam kaza anlıyor... servise gittiğinde o 3000 tl lik hasarı sor , motor ve yürüyeninde sıkıntı yoksa git al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2010, 12:20:36 »
Arkadaşlar satıcı arkadaş aracın durumunu açıkca anlatsa sorun değil gideriz servise bakıp ona göre kararımızı verecektik ama arkadaş hasarlar ilgili tam haırlamadığını, ozaman kimlik nosunu verip kaskodan sorgulamak istedim veremiyceğini belirtti. corollamıda aklımızda bir ev düşüncesiden dolayı düşündük. bu arada araç sahibini aradım vazgeçtim. değerli yorumlarıyla katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2010, 13:18:23 »
Yunus Bey, içinizin rahat etmesi bakımından bence bu alımdan vazgeçin. Muhammet arkadaşımızın belirttiği gibi servis rakamları hasarın ciddiyeti konusunda tam bir fikir vermeyebilir ama insanın üstelik serviste yaptırdığı bir hasarın ne olduğunu unutması imkansızdır bence. Bu gibi alışverişlerde dürüstlüğün esas olması lazım. Kafanızda soru işareti oluşmuşsa ki bu durumda oluşmaması imkansızdır bence başka alternatiflere bakmanızda fayda var.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2010, 13:57:49 »
Hakkı bey dediğiniz gibi arabadan vazgeçtim. hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2010, 14:11:45 »
3 bin kusur liralık hasarı hatırlamayan birinin arabasına bizim gösterdiğimiz azami özeni gösterdiği söylenebilir mi? Bence doğru karar verdiniz sonuçta manavdan domates alınmıyor maddi ve manevi bir yatırım da sözkonusu.
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2010, 15:14:47 »
İlgilenirseniz eğer babamın arkadaşında Jazz var.Gözlemlerime göre çok temiz astsubay arabası sunrooflu dijital klima vs.full bir araç ilanı burdan veriyorum umarım sorun olmaz.Bakın arayın görüşün pazarlığa gidecektir para yönünden sıkışıktı galiba kendisi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-jazz-2005-honda-1-4-dsi-motor-jazz-elite-sahibinden-30984979/detay
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2010, 15:33:16 »
Alper bey ilginize teşekkür ederim. az kmli olmasını düşünüyoruz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2010, 15:37:35 »
Alper bey ilginize teşekkür ederim. az kmli olmasını düşünüyoruz
Siz bilirsiniz abicim fakat şu son zamanlarda 2007 den sonrası 100 bini aşar oldu bakımları düzenli yapıldığı sürece sorun çıkaracağını sanmıyorum.Yinede siz bilirsiniz kolay gelsin ;)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2010, 15:55:02 »
jazz otomatik vites alın 7 ileri diye biliyorum
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2010, 16:10:20 »
geçenlerde otomatik honda jazz kullanma şansım oldu,   ferah ve tavan yüksekliği hoş... yakıttaki cimriliği akıllı şanzıman kullanılması diye biliyorum... arka koltuklarının katlanabilirliği ile ön koltukların bir hamle ile ileri geri haretliliği güzel hoşuma gitmedi değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 13, 2010, 17:08:09 »
Ayrıca arkadaşlar ben manuel düşünüyorum. otomatik hiç düşünmedim bir nedeni yok. şuan zaten corollama biniyorum temiz birşey denk gelirse alcam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 13, 2010, 17:31:40 »
Arkadaşlar öncelikle affınıza sığınarak toyata dışında bir marka ile ilgili konu açıyorum, umarım sorun olmaz eğer sorun olacaksa kilitliyebilirsiniz.araç almayı düşünüyoruz bundan dolayı siz güvendiğim arakadaşlarıma danışmak istiyorum. bende bildiğiniz gibi 2007 corolla sol var. eşime yada ikimiz de kullanabiliriz eğer ikimiz kullanacaksak  corollayı satacaz büyük ihtimallede corollamızı satcaz.
    size danışmak istediğim  nokta bir arkadaşımda hatasız (sağ arka kapıda birkaç çizik var) 2005 model MANUEL honda jaz var. gümüş gri 35 bin km de fiyatına son rakam 21000 tl diyor ve kesinlikle aşağıya vermiyor. donanım olarak ES MODELİ (sanrufta var) sizce bu donanıma bu fiyat nasıl uygunmu bu fiyata alsammı yardımcı olursanız sevinirim bugün karar vermem lazım.

öncelikle abicim bu arabanın satılacağı fiyat 19-20 arası otomatik olsa 22,000 tl ye kadar satılır.
ikincisi ise tramere attığınız mesajlarda bi gariplik yok çarpma/çarpışma/devrilme normal hasarlar ''tamzayi''ibaresini görürseniz ki buda yüksek miktarlı meblalardan kaynaklanır pert anlamına gelir... içiniz rahat olsun fakat fiyatında biraz indirim istemenizde yarar var...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!