0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracın plakasını 5664 gönderip hasar sorgulaması yaptırdım 5 tane hasarı çıkıyor27.08.2005 çarpma08.08.2010 çarpma 1000 tl17.02.2008 çarpma 3.129.74 tl27.03.2006 çarpma 282 tl26.03.2006 çarpma 329 tl hasarlar çıkıyor araç sahibiyle bu durumu konuştum hatırlamadığını söylüyor ama kimlik nosunu istedim kasko sorgulaması yapmak için bayan olduğu için her halde vermek istemediğini ama istersen honda servisine gidip baktıralım diyor. bende emin olamadım vazgeçecem herhalde. sonuçta kimlik nosunu vermemesi beni huylanndırdı. sizce
Alper bey ilginize teşekkür ederim. az kmli olmasını düşünüyoruz
Arkadaşlar öncelikle affınıza sığınarak toyata dışında bir marka ile ilgili konu açıyorum, umarım sorun olmaz eğer sorun olacaksa kilitliyebilirsiniz.araç almayı düşünüyoruz bundan dolayı siz güvendiğim arakadaşlarıma danışmak istiyorum. bende bildiğiniz gibi 2007 corolla sol var. eşime yada ikimiz de kullanabiliriz eğer ikimiz kullanacaksak corollayı satacaz büyük ihtimallede corollamızı satcaz. size danışmak istediğim nokta bir arkadaşımda hatasız (sağ arka kapıda birkaç çizik var) 2005 model MANUEL honda jaz var. gümüş gri 35 bin km de fiyatına son rakam 21000 tl diyor ve kesinlikle aşağıya vermiyor. donanım olarak ES MODELİ (sanrufta var) sizce bu donanıma bu fiyat nasıl uygunmu bu fiyata alsammı yardımcı olursanız sevinirim bugün karar vermem lazım.