0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi eniştem de aynen hiç benzin de 6-7 bin yapmadığından benzinliyi kötülüyor
bingo..konu bu zaten..ikisini de 3000 devire kadar kullanıyor millet sonra dizeli ferrari sanıyorlar..
ya zaten dizellerde en verimli kısım 2250 ile 3000 arası değilmi benzinli corollalarda bu 4800 5000 civarı ki zaten burda 1 avantaj var zaten dizeller 6000 devir. kesiciye muhakkak giriyordur eee bizde 6500de giriyor efsanelerde 7000 7500 yapan olduğuna göre ne tartışılıyor devir yüksek tork daha yüksek devirlerde uçurum oluyor pilotta sağlamsa benzin daha avantajlı bitti tartışmaya gerek yok
Benzinli araç "at" ise, Dizel araç "öküz"dür.İkisini birbirine bağlayıp ters yönlere doğru hareket ettirirsek öküz, atı sürükleyecektir.Fakat ikisini de aynı yöne doğru koşturursak, sonuçta belli bir mesafeyi en çabuk kateden at olacaktır.
ok atılla abı bende sana katılıyorum yok 2.0 deyınce ustume alındım bencede sallama yazılmıs bır yazı .bencede yenı kasa d4d eskı corollayı gecemez sonucta dızel formda bır arkadas corolla d4d ıle 230 yaptını yazmıs hatta ..ucurumdan atsan yapmaz onu dıyede yazı yazmıstım..herkez bırseyler sallıyo ıste he dıyelım olsun bıtsın abi.
Konu kızışmasında 6. vites varsa normal bence