Gönderen Konu: Honda konusunda yardım  (Okunma sayısı 4564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: Honda konusunda yardım
« Yanıtla #20 : Eylül 12, 2010, 00:14:10 »
120 beygir olayı biraz hikaye.

Gerek 4A-FE - VVT-i Corolla'lar, gerekse bir sonraki nesil 110 hp'lik Civic Vtec II'ler testlerde, 120'lik Civic'den daha iyi değerlere imza atmışlardı.
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 12, 2010, 00:14:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 12, 2010, 00:26:31 »
Abi bana da öyle geliyor honda beygir yüksek yapıyor fakat egzantrikten ödün vererek ne yapmak istiyor anlamıyorum.Yakıt ekonomisi için mi acaba?
Bana sorarsanız en tatlı performansı tün dünyada c segmentinde corolla'dan alırsınız.Bence model yükseltin
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #22 : Eylül 12, 2010, 00:43:03 »
Bi de, İes'lerin 5.vitesi yok öyle bi dezavantajı da var.

Corolla'yla 5'le çıktığınız rampalarda Civic'le 4.vitese düşmek durumunda kalabilirsiniz.

5.vites oranı çok uzun, ekonomi elde etmek amaçlanmış galiba.

Bi de ies'lerin alt devirleri biraz ölü.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 12, 2010, 00:48:31 »
Abi orta vites arabaları.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #24 : Eylül 12, 2010, 10:30:59 »
daha 1 ay öncesine kadar 2001 vte2 kullanan biri olarak bence tek dezavantajı rampalarda otomatik olduğu için çekişten düşmesi ve ses yalıtımı aşırı yol sesi alıyor ama onuda iyi bir lastik seçimiyle ve elinizden gelirse davlumbazların içine iyibir yalıtımla halledebilirsiniz.yakıt olarak gerçekten çok ekonomikti otomatik olduğu halde şehir içinde manuellere göre daha az yakıyordu.tabi düzgün kullanımda son vites 3000 devirde 120 km hıza ulaşabiliyorsunuz ve buda yeterli bir hız uzun yolda ama ben illa ki yüksek devirlerde kullanıcam vtec sesini duymak istiyorum dersenizki hayat 5500devirden sonra başlıyor vtec açıyor.ozaman gözünüzü benzin ibresinden alamazsınız intahar eden birinin yüksekten atlamasını seyreder gibi ibrenin düşüşünü seyredersiniz.:)
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 12, 2010, 10:58:30 »
2001-2002 corolla sol vvt-i'lere bakmaz mısınız?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 21, 2010, 15:36:29 »
kesinlikle 1.6 ies derim motor açısından eski bir hondacı olarak. görünüm olarakta herşey yakışan bir araç.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 07, 2010, 00:23:53 »
abim bızde bırde 2004 model vtec var arac 222.000 km hıc bır sorun yok duzenlı ve perıyodık olarak servıse gıtmısdır.temızını buldunmu senı hıc uzmuyecegıne ınanıyorum .yakıtıda cok cimridir.45 lt benzınle sene 2009 da full depoyla 840 km yol yapmıstır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 07, 2010, 10:12:14 »
abim bızde bırde 2004 model vtec var arac 222.000 km hıc bır sorun yok duzenlı ve perıyodık olarak servıse gıtmısdır.temızını buldunmu senı hıc uzmuyecegıne ınanıyorum .yakıtıda cok cimridir.45 lt benzınle sene 2009 da full depoyla 840 km yol yapmıstır...

sen nerde 840 km yol yaptın :) valla ben ist'dan full'leyip ankaraya giderken son 50km kala benzin ışığının yandığını görüyordum deliriyordum solu kapatıyordum ama yinede arada uçurum gibi fark var 2 katı benim arabada mı sorun vardı acaba :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • diyet ve diyet
  • Araç: ---
« Yanıtla #29 : Ekim 07, 2010, 10:29:49 »
vti motorlardan alabilirsen çok iyi olur
ama çoğu modifiyeli
benim bir arkadaşım 2001 model civic i 11 e satmıştı ama araba biraz bakımsız ve değişen parçası boyası baya vardı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-dertsiz-tasasiz-vti-30997687/detay
beklediğinizden iyi ama beklentimden kötüyüm
http://ackalmadanzayifla.blogspot.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 07, 2010, 19:57:37 »
sefa özcan abim ızmıt opetten bır fulledım depoyu 100 km suratı gecmedım .unyeyı bılırmısn tek kıraz koyune gıttım ve tekrar  benzin aldım .bırde kesıcıde gıtmedık  ben sagı kapattım .yazın o sıcahında kılımayı bıle acmadım test etmek icin .suratlı gıttıhımde aynı yolu kilimada acık 600 km zor yapıyor...