0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet onu yeni farkettim ama tecrübe benim asıl merak etiğim şu toyota hastalığı motor sesi... yüksek hızda gelen sesten nefret ediyorum ve benim efsane maalesef 130 dan sonra ben burdayım diyo...
Fiyat ve güven iğeleri söz konusu olduğunda hangi araçata yüksek hızda ses gelmez ki? Toyota'da bu sorun birazcık fazla olabilir ama alışıyor insan zamanla. Ya da bilmiyorum 96'dan beri Toyota'ya bindiğim için alışmış olsam gerek
verso düşünenler bence acele etmeyin.çünkü yeni verso piyasaya girmek üzere.yenilenmiş haliyle geliyor.çok konforlu we güzel kullanıma sahip bir araç.tam bir aile arabası.
Merhaba kısa bir bilgi için tıkla http://www.forumdas.net/araba-modellleri/2011-verso-74655/
2011 verso elegant agustos 2010 da aldım almadan önce diger markalar arasın da çok tereddütlerim oldu ama tercihimi versodan yana kullandım araca binmeye başladığımda da cokdogru karar verdigime seviiyorum yol tutuşu harika motoru çok güçlü 2 ci vitesle bile rölantide kalka biliyo yakıtı eski versolara göre çok az şehirler arası 240 krş yakıyo km ye 6 litre yakıyo ses siz ve konforlu düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum
selamun aleykum herkese2011 model 2.0 dizel verso sahıbı oldum Allah a sukur daha 300 km de ama cok rahat ve kullanımı cok zevklı bır arac
hayırlı olsun güle güle kulanın.Birde site de teknolojik özeliklerinide comfort modelinin özelikleri baz alınmış,acaba hız sabitleyici varmı ,hillholder varmı ve diğer özellikler nelerdir paylaşırsanız seviniriz.