Gönderen Konu: bir rica bir yardım  (Okunma sayısı 1304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
bir rica bir yardım
« : Eylül 10, 2010, 16:05:04 »
arkadaşlar merhaba.hepinize iyi bayramlar diliyorum.istanbuldaki arkadaşlar dan bir ricamız var.istanbulda bulduğumuz bir aracı yetkili serviste expertiz yaptırabilirler mi?bizimde bir toyota sahibi olmamıza katkıda bulunabilecek toyota sever arkadaşlar ricam size.

Toyota Club Türkiye

bir rica bir yardım
« : Eylül 10, 2010, 16:05:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: bir rica bir yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2010, 17:10:58 »
İnşallah yardımcı olacak bir arkadaş çıkar ama şuan bayram dolasıyla biraz zor Hayırlısı
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2010, 18:59:02 »
Araç hangi semtte acaba?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2010, 00:36:15 »
araç bakırköy sultanhamam da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2010, 02:23:49 »
Vedat abim hayır işlerinde bir numara yahu  :D
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2010, 15:31:50 »
arkadaşlar merhaba.hepinize iyi bayramlar diliyorum.istanbuldaki arkadaşlar dan bir ricamız var.istanbulda bulduğumuz bir aracı yetkili serviste expertiz yaptırabilirler mi?bizimde bir toyota sahibi olmamıza katkıda bulunabilecek toyota sever arkadaşlar ricam size.
Kardeş ortaköy toyota servisinde satış müdürü oğuz bey var ankara toyota toyandan benim selamımı söyle yardımcı olacaktır sana...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2010, 15:34:44 »
Kardeş ortaköy toyota servisinde satış müdürü oğuz bey var ankara toyota toyandan benim selamımı söyle yardımcı olacaktır sana...
abi herhadle arkadaş istanbuldan bir araç buldu net üzerinden onu servise göstertmek istiyor ama erzurumda olduğu için gidemiyor bence o yüzden yardım istemiş istanbuldaki arkadaşlardan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2010, 15:56:03 »
abi herhadle arkadaş istanbuldan bir araç buldu net üzerinden onu servise göstertmek istiyor ama erzurumda olduğu için gidemiyor bence o yüzden yardım istemiş istanbuldaki arkadaşlardan
hmm benim ankaradan elimden geleni bu kadar kardeş :) ama araba almak ciddi bir iş birinin referansıyla almak  bence yanlışlara sebep olur ne olursa olsun kendin gidip görcen arabanı :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Eylül 11, 2010, 17:14:43 »
sağol gardaş.ilgilenmen ile yeter.erzurumdan bir isteğin olursa söylemen yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2010, 09:13:34 »
sağol gardaş.ilgilenmen ile yeter.erzurumdan bir isteğin olursa söylemen yeterli.
Taner Abi, 82-87 arası Erzurum Hınıs'ta Karayolları lojmanlarında kaldım :). Hemşehri sayılırız. :D

Malesef, Anadolu yakasında olmam sebebi ile sana yardımcı olamayacağım. Dükkan komşularım amcalarım gibidir. Kısa mesafelerde kapatmıyorum dükkanı. Karşıya geçip, aracı expertize sokmak yarım gün. Anadolu yakasındaki her hangi bir yer için yardımcı olabilirim ama avrupa yakası ciddi zaman istiyor.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2010, 17:08:18 »
eyvallah babacım aynı şekilde...ankaradan bul arabayı halledelim boşver istanbulu :)