0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok atilla bey eksiltme yok..ustaya gösterdim bişi yok dedi..yıkatırken su kaçmış olabilir dedi..hala devam ediyor...
yok mahmut bey en son 1 hafta once yıkatmıstım havalarda sıcak bence baska bişi bu...ama 2 gun once gaz ayarı yaptırmak ıcın bır ustaya gıttık..ustada bılgısyar falan yoktu zaten arabadada sıralı degıl de brc duz sıstemden mevcut.usta elıyle kulagıyla dınleyerek ayar yaptı..ayarı kısıkmıs motoru yorar ondanda cok yakar dedı...usta dokunmadan once varmıydı bılmıyorum ama ılk defa dıkkatımı cektı.
Mavi duman atıyormu?Sadece ilk çalıştırmadamı oluyor?bence conta değildir , biraz kullanın , düzelmezse iyi bir usta arayışına girersiniz...
Mehmet abi ayardan sonra araba nasıl yakıyor? eliyle kulağıyla ayarladıysa tam olmamıştır fazla yakıt geliyordur zaten egzostta su atmak için kanal bile var normal olduğunu düşünüyorum http://www.toyota.com.tr/turkey-local/yp_egzos.aspxbuyrun
ayardan oncede 250 sonrada 250 bişi fark etmedi ama ayardan öncesinde su atma olayı yoktu..acaba ondanmı diye düşündüm bende açıkçası..
bu aksam ustaya göstermek..sizlerlede paylaşırım..ılk işim servisten orj.buji almak 3 senedir değiştiğini sanmıyom..yağ filresi ve yağınıda değişcem..hava filtresine kafam takıldı..Orjinali 35 liraymış..serviste gerek varmı sizce..zaten her yağ değişiminde değişiyoz..yakıta çok katkısı olursa alcam..sizce gereği varmıdır?
teşekkür ederim tüm yorum yapan arkadaş ve abilerime...Doğru ercümentcim baktırcaz inşaallah bişi olmaz...
Hadi herkesin adına ben rica ediyim Bişi olmaz bunlar toyota artık olmuyorsa satarsın bitane 2001 1.6 sol alırız abi sana gelir bide açık hava filitresi takarız sonra rınnn rıınnnn binersin
Mehmet hava filtresinide servisten al.gazı aldığın yeri değiştirip dene su eksiltmiyorsa eksozdan su atması gazın kalitesinden veya ayarındandır.
dediğin gibi yapayım atilla abi...oda servisten olsun..bide yağ attırcam yeni castrol magnetic 10-40 attırıyodum..castrol bozdu falan dediler..sizce ne koyayım yağ olarak efsaneye...
castrolda bozma falan yook değişeli 2000kmyi geçti hala iyi içine bide bor power ohhh süper
bor power fiatı nedir ? araca faydası varmı..bizde abart falan yok ercü ona göre bilgi ver..
Mehmet toyotaya kesinlikle katkı koyma bor filan bunlar para tuzağı.sen magnatech veya bp visco 5000 10w40 kullan.katkıya filan boşver.ben visco 5000 koyuyorum daha hesaplı fakat aynı yağ ikiside bp fabrikalarında üretiliyor.