Gönderen Konu: Tampon düşmanları  (Okunma sayısı 2180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Tampon düşmanları
« : Eylül 09, 2010, 18:22:09 »
ALLAH tüm islam alemini hatta müslüman olmayanlarıda bu MÜBAREK RAMAZAN BAYRAM ında tüm tampon düşmanı salaklardan,Ay pardon diyen Allahın başımıza bela mı yoksa hayata mana katanmı karar veremediğim bayanlardan,babasının arabasını kaçırıp kendini micheal schmayer sanan veletlerden korusun ya rabbiiiiii

ulan daynamayacağım .....
sen 2 ay önceden sipariş ver güzelim corolla gelsin,bir hafta bin ve ultra salak bayanın biri sen kırmızı ısıkta gel arkadan taponu indir....Sonuç bayramda arabasızım ona mı kızsam.yoksa sıfır araba tampon değişecek ona mı yanayım yoksa utanmadan isterseniz size kiralık araba ayarlayım kızmayın diyen süslüye mi patlayım bilmiyorum.....girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

Tampon düşmanları
« : Eylül 09, 2010, 18:22:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Tampon düşmanları
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2010, 19:57:19 »
ay Mehmet bey; duruma çok üzüldüm ama çok komik yazmışsınız hıklaya pıflaya güldüm kusura bakmayın geçmiş olsun...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2010, 20:00:04 »
Geçmiş olsun, olur böyle şeyler.
isterseniz size kiralık araba ayarlayım kızmayın
Bu laf da kızılcak ne var anlayamadım, günümüzde 10 insandan 9'u böyle bir şey demez, üzgünüm ama o lafından dolayı bayanı tebrik ederim.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2010, 20:02:51 »
he dimi kızcağız iyilik etmek istemiş... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2010, 20:05:08 »
mehmet abi ilk zamanlarda herkes şikayetçi olur o durumdan, hani muro vardı kurtlar vadisinde bize tampon bölge gerekmez deyip tekmeleyip atmıştı tamponu :D :) o yüzden tampon gereksiz bişey bırak değişsin sinirini bozmaya değmez, ayrıca bayanıda tebrik ettim gerçekten alperen kardeşiminde dediği gibi 10 insandan 9 u demez bak bayan-erkek ayrımı yapmadan söylüyorum yani... bende komşumun kızından kaçırırım arabayı bide gittim yaris aldırdım askerden gelene kadar pert etmez umarım garibim yarisi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2010, 20:24:31 »
sıfır arabanın tamponunun değişmesi dert değil merak etmeyin..boyanması da dert değil..düzeltilmesi de değil..tampon bu!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Eylül 09, 2010, 21:13:51 »
Mehmet abi çok geşmiş olsun ama tampon hiç öenmli değil plastik aksam çünkü ilerde aracınızız satarken alıcı kişi ekspertiz raporu almak için araca baktırırken tamponlara bakmıyorlar zaten.boyanmış değişmiş önemli değil 4 vida tutuyor tamponu :)
2011 COROLLA ELEGANT DİZEL M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2010, 22:05:19 »
Trafikte duymayı ve söylemeye en çok çekindiğim kelimedir pardon... Allah bu güne kadar söyletmedi inşallah bu günden sonra ne söyletir nede duyurur. Lakin İstanbul trafiğinde hiç bir şeyin garantisinin olmadığını bu trafiği çeken herkesin adı gibi bildiğine eminim. Kendi şahsıma bu üzücü olayın sadece tamponunuzla sınırlı kalması beni mutlu etti. Geçmiş olsun...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 09, 2010, 22:07:49 »
Geçmiş olsun arabanız yeni olduğu için üzülüyorsunuz anlıyorum, ah ben nasıl çıldırmıştım anlatamam..Ama plastik aksam olduğu için biraz rahatlayabilirsiniz raporlarda göz önüne alınmıyor bunun sizi rahatlatmasını beklemiyorum ancak daha kötüsüde olabilirdi tekrar geçmiş olsun saygılar....
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2010, 22:42:55 »
Büyük geçmiş olsun..Bahsettiğiniz olayın aynısını ben de yaşadım...Yine kırmızı ışık,yine bayan ve yine arka tampon..Ama bana çarpan bayan size kiralık araba ayarlayayım demedi daha da güzel bir şey yaptı ve nişanlısını çağırdı..Ben de hıncımı nişanlısından alabildim çok şükür... :D
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 10, 2010, 00:04:20 »
Geçmiş olsun abicim :) ...

Tanpon belki önemli değil ve kadın sürücülerede kızmaya gerek yok olabilir herkes kul

ama anlayabiliyorum kız gibi baktığın arabaya gel jilet at koluna gibi oluyor..

bununla kurtulduğunuza sükür edelim :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 10, 2010, 01:49:55 »
Oncelıklı olarak gecmıs olsun.
Temennım en buyuk kaza ve zararınız bu kasar olsun.
Ancak ben konuya bır baska acıdan bakmayı deneyecegım.
Ya o kaza olmasaydı ve ya sız o ısıklarda o zamanı kaybetmeseydınızde o ısıkları gectıkten sonra canınıza zarar gelecek bır kaza olsaydı...
Allah korusun.
Tekrar gecmıs olsun
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 11, 2010, 12:00:01 »
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün yazdıklarımı okuyunca bende baya güldüm.Neyse olan tampona oldu ama yazık kı az bir şey arka çamurlukta ezilme var onuda servis dert etmeyin çektirme ile düzeltilip rotuş yapıalcak dendi.Kıralık arabaya gelince.Vala o bayanı şimdi bende takdir ediyorum ben öyle burnundan soluyan birine o anda böyle teklif edecek aklım olmazdı sanırım....Ama fikrim aynı sonuçta Allah tampon düşmanlarından korusun bizleri yarabbi Aminnnn...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2010, 12:19:09 »
Geçmiş olsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2010, 18:45:39 »
geçmiş olsun.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 11, 2010, 19:00:05 »
bence kızmayın Mehmet bey, tampon görevini yapıyor, bir de böyle düşünün :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2010, 19:06:28 »
bence kızmayın Mehmet bey, tampon görevini yapıyor, bir de böyle düşünün :)

Aynı şeyi düşündüm bende ilk okuduğumda, geçmiş gitmiş hadi rahat olun. Bu aralar çok söylüyorum ama sakınan göze çöp batar, canınız sağolsun :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2010, 19:20:50 »
sıkmayın canınızı. benim de daha arabam 2 günlükken sitedeki küçük çocuğun birizi arka tamponun üzerindeki düzlükte kumla oynuyordu. tabi hepsi çizilmiş. sonra da 1. haftasında caddebostan sahilde park halindeyken sanırım cipin birisi geri geri yanaşırken ön sol tarafa vurmuş ve hiç bi isim kart bırakmadan gitmiş. bundan 1 ay sonra da yolda 40-50 KM. civarı seyir halindeyken de arkadan doblo vurmuştu. düşünün seyir halindeyken bile oluyor bu. ki siz kırmızı ışıkta yakalanmışsınız.

tekrardan geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2010, 23:25:51 »
 Ya yorum yazmayayım diyorum ama olmuyor.
Arabayı alırsın gözünden sakınırsın ışıkta kendi halinde beklerken kendini sürücü sana gerizekalı gelip sana arkadan vurur.Işıklarda bekleyen bir arabaya gidip her han gibi bir mazeretle insan çarpmaz.Sonuçta duran arabaya çarpıyorsun ya.Yakınımda biri aynı hataya düşse gidip duran arabaya çarpsa her fırsatta adamın yüzüne vururlar sen ehliyeti nasıl aldın diye? Kadın ise ben babasının kocasının yerinde olsam alırım ehliyetini yakarım başkalarına zarar vermesin diye.Bir kadın sürücü (hani o kadar söylüyoruz ya kadınlar erkeklerden daha dikkatli diye) nasıl gidip duran arabaya hemde ışıklarda çarpar anlamıyorum.Ya direksiyon başında makyaj yapıyordur ya telefonla konuşuyordur yada etraftaki mağazalara bakıyordur.Tamam sonuçta tampon can sağlığımız için şükretmeliyiz ama böyle tipler yüzünden de orjinal tamponu hemde sıfır corolla'nın tamponunu değiştirmek bence adama koyar ya.
 Neyse tekrar geçmiş olsun.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 12, 2010, 00:14:01 »
Geçmiş olsun Mehmet bey, Sizin 0km aracınız yerine benim aracıma çarpmasını isteyecek kadar üzüldüğüme emin olabilirsiniz ama bence anlayışlı olmak gerek , sonuçta kimse isteyerek kaza yapmaz. ayrıca kesinlikle iyi şoför yoktur , dikkatli şoför vardır... Kızcağızın bir anlık dikkatsizliği yüzünden umarım üzmemişsinizdir. Doğuştan yeteneği olmayan herkes bu işi düşe kalka öğrenir. Tek şanssızlık bunun sizin arabanıza denk gelmesidir. Bu yönden yazılanların aşırı derecede hakaret içerdiğini düşünüyorum.