0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ali abi bilemiyorum ama corollaya güzel olurdu... bide sana bi soru sormak istiyorum.. profil resminden gördüğüm kadarıyla makyajlanan corolla sahibisin ..bndede 2009 var yani ilk hali benimkisiyle seninkisi arasında bi fark varmı bizde değiştirmek istiyoruz yoksa boşu boşuna para gitmesin
Hb'miydi Vedat abi ? hb 'ten bahsediyorsak bende gördüm ama hıc sedan görmedım .
Hiç boşa para harcamayın makyajlısını almak için.Çok ufak far şekli değişikliği, arka stoplarda 1-2 basit değişiklik, sis farların şekli değişik, aynalara sinyal lambası koymuşlar. Çok köklü bir değişiklik yok.Bagaj kapaığına bir hidrolik piston bile koymamışlar. Bu kadar para veriyorsun, hem içeriden açıyorsun bagajı, hem de bagaj kapagı yukarıya kendi açılmıyor.
Sunroof'u olan, lastik çamurluk arası olmayan, çelik jantı olan, xenon farları olan, body-kit i olan, led stopları olan, spoiler ı olan, cam filmi olan, parmak iziyle kapısı açılan, çift uçlu egzosu olan, otomatik bagajın açılabildiği, trafik seti olan, gps i olan, hafıza kartı okuyan ve bluetooth özellikli video oynatıcısı olan, buzdolabı ve koltuk ısıtmaları olan, sensörlü ve kendi açılan güneşliği olan bir araba istiyorum ama fabrika çıkışı bu olsun arabanın. Bi'yer var mı bildiğin?