Gönderen Konu: toyota yol tutuş problemi??  (Okunma sayısı 1587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
toyota yol tutuş problemi??
« : Eylül 08, 2010, 11:29:42 »
 selamlar arkadaşlar arabamla alakalı ilk sorunumu paylaşmak isterim...araçım 93 toyota corolla 1.6xl

arabayı kayseriden aldım ve imire kadar geldim 110 u geçemedim korkumdan çünki sanki virajlara yan giriyormuş hissi veriyor.. dün hiç vakit kaybetmeden arka kısımda sorun olduğüunu ve bişey! fişeklerinde sorun olduğundan bahsetti tornaya girecekmiş düzeltilip ayar yapılacak dedi. bana 250 tl gibi bi hesap çıkardı.. bilgisi olan arkadaşlar izmirde bu sorunu çözmeme yardımcı olabilir mi. biraz da fiyat fazla geldi bana.. torna denilince de sağlıklı olur mu aynı aletlerin yenilerini alıp takmakla fiyat ne kadar değişir acaba?

Toyota Club Türkiye

toyota yol tutuş problemi??
« : Eylül 08, 2010, 11:29:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: toyota yol tutuş problemi??
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2010, 11:34:07 »
hallettim afedersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2010, 11:40:08 »
Önemli değil. Bu aracın GLİ modeli babamda vardı. Hiç bir zaman sorun çekmezdik. Şimdi daha üst modelini kullanıyoruz ama eski arabamız amcamda. Uygun zaman denk gelirse sorarım yol tutuşunu Sinan Bey. 1999 model Corolla GLİ. Efsane kasa! :)
99 un gli si olmadığını biliyorum :) 98 olmasın elin kaymıştır belki :P

De merak ettim sinan bey sorununuz neyden kaynaklanıyormuş acaba bilgi verirmisiniz bizde bilgilenelim
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2010, 01:13:58 »
aracımın arka kısmı yolda durmuyor.. arkada viraj denge kolunda boşlık mu varmış, fişekler mi değişecekmiş öle bişey dedi bende anlamadım tam bi de parçanın yenisini aldırmıyorlar eskisini tornaya sokup tamir etmelerine rağmen 260 tl hesap çıkardılar bana..ha fişekler değişecek demiş olabilir onu çok iyi hatırlamıyorum. (fişekten kasıtları sanırım bağlantı noktaları)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2010, 01:44:12 »
hmm olabilir .. Bugün bende arabama 8 kişi aldım birisi 150 kilo :) diğerleri 80 70 ..

40 ile tatlı virajlara girince araba sanki o tarafa kayıyor gibi oldu :) benim ki lastikten diye düşünüyorum ama senin dediğin sey bendede olabilir
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Eylül 09, 2010, 14:08:01 »
hmm olabilir .. Bugün bende arabama 8 kişi aldım birisi 150 kilo :) diğerleri 80 70 ..

40 ile tatlı virajlara girince araba sanki o tarafa kayıyor gibi oldu :) benim ki lastikten diye düşünüyorum ama senin dediğin sey bendede olabilir

arabanın arkadan darbesi varsa olabilir bu sorun  dedi tamirci yoksa bu araba bu arızayı yapmaz yani nadir bi arıza dedi neyse o kadar para verceğime böyle binerim daha iyi