2000 devir civarı turbo dolmaya başlar....ondan öncesi vakumdur yani o devire kadar araç atmosferik sayılabilir....3-4 binlerde neden daha çok ses çıkar?çünkü cont. yapmıştır yani tam güçte çalışır....neden basınç açmamız sakıncalı?dizele çip yapanlar neleri değiştiriyo peki?
aç kapa yapılır onda sorun yok ama neden o kadar uğraşcaksın?sevdiğin için değilde gösteriş için mi bunu yaptırcaksın?
neyse canı isteyen yapsın ben buraya 58 sayfa yazsam nolcak yazmasam nolcak yaptırın valla kızlar hasta oluyormuş
ne kızı yaa :d emin olun ki hiç bir kız bakmaz bakmıyorda zaten

sadece lise çıkışlarında kapı önlerinde durduğunuzda liseye giden ufak erkek cocuklar yada araba hastaları möyül möyül bakıyorlar emin olun 3 yıl önce aynısını bende yaptım yapmadım değil. 106 GTİ gelmişti abart eksoz KickerL7 fln tam takır bir araç kızların hepsi kıroya bak flan dediklerinde ben siz ne analrsınız gibi kesilemer kullanıyordum
sadece lise çıkışlarında kapı önlerinde durduğunuzda liseye giden ufak erkek cocuklar yada araba hastaları möyül möyül bakıyorlar emin olun 3 yıl önce aynısını bende yaptım yapmadım değil. 106 GTİ gelmişti abart eksoz KickerL7 fln tam takır bir araç kızların hepsi kıroya bak flan dediklerinde ben siz ne analrsınız gibi kesilemer kullanıyordum 
Kro diyen kızları da görmek lazım nasıl bir erkeklerle dolaşıyorlar acaba yada onlar ne yapıyor

. neyse bu konular bize düşmez .
kroyum ama kafam rahat

gibilerinden
aynen öle

bana güzel geliyrsa başkası beni ilgilendirmez ama rahatsız etmemek şartı ile
İyi cufff cuff lar :d
sana kızlar için tak mı dedim ben?
bazı şeylerde kekoluk yapmicaksın gti diyosun....bi gti ile 200sx arasındaki farkı bul önce yada tesisatla güç arasındaki
egzoz şahindede var 200 liraya tamamdır ne 200 ü 5 lira...del orta susturucudan sonra matkapla tamamdır
bambam kafa s**mekten bahsetmiyorum kısacası
ha bide ne kızlar var motor indirip takabilen yani her kız aynı değil
arkadaşın dediği gibi o kızların sevgililerine bak bakalım neyle geziyolar yada tiplerine bak bakalım göbeğine kadar açık gömlek boynuna tespih asmış ayakta alaaddin gibi sivri burun ayakkabı sıtayla
bazı şeyler kedi çiğer ilişkisine döner....neyse konuya gel vatandaş bov faydalı mı değil mi?+- ne işe yarar?
peki ben bişi daha atayım ortaya
bov mu dump valf mı?neden?
ufuk yanlış anlamışsın

kızlar hasta oluyo diye düşünenler için yazdım onu .
Gazdan çekme ve gaza basma arasındaki eski ısınmış havayı dışarı verip yeni soğuk havayı içeri aldığı için olabilir mi ? buda doğal olarak o saniyelik perfornmans kaybını ortadan kaldırır ve performans kazandırır diye düşünüyorum.
içerde sıcak hava yok samet ic yeterince soğutur havayı...bov un görevi geri basınca engel olmak....ama oda bu tür ufak turbolarda fayda sağlamaz aksine tepkiyi öldürür...
bu arada kızlar hasta oluyo diyen benim

diceğim şudur takmamanızı tavsiye ederim ama illa denemek isteyen varsa denesin....takıpta 2 hafta sonra sökenlerin sayısı çok fazla
yinede kendiniz bilirsiniz