Gönderen Konu: Kankigiller  (Okunma sayısı 997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Kankigiller
« : Eylül 07, 2010, 23:35:50 »
 Dün akşam fabrikadan arkadaşlarla buluştuktan sonra kankimle beraber takıldık bir kaç fotoda çekelim dedik arkadaşımın aracı 2009 corolla d4d elegant 44000km de benimki 2011 d4d comfort
exnonlar orjinal serviste takılanlardan mtec marka aracı istanbuldan beraber almıştık yıl başında benimde almama vesile olanda bu zaten üzerinde 17" lastik vardı jantları mükemmeldi ama orjinal corolla jantı aldı.

aradaki farkları görünce exnon çelik jant şart oldu artık ama bayramdan sonra kare plakamı çıkarttırıyım gerisi kolay tatil dönüşü bol mesaiyle extraların masrafını çıkarmak lazım. :)
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

Kankigiller
« : Eylül 07, 2010, 23:35:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Kankigiller
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2010, 23:43:03 »
celik jant ve kare plaka gerçekten corollaya bi ayrı yakışıyor keşke arabayı alırken kare plaka isteseydin plakayla uğraşmana gerek kalmazdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2010, 23:54:10 »
celik jant ve kare plaka gerçekten corollaya bi ayrı yakışıyor keşke arabayı alırken kare plaka isteseydin plakayla uğraşmana gerek kalmazdı.
bende öyle istedim ama unutmuşlar söyledim bayramdan sonra hatırlatın yaptıralım dediler ben uğraşmıcam zaten ruhsatada ilk muayene geçerlilik tarihi olarak arabayı aldığım günü yazmışlar 04-08-2010 diye 0 arabada muayenesi geçmiş geziyorum cins birine denk gelsem anlat derdini...
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2010, 00:11:13 »
bende öyle istedim ama unutmuşlar söyledim bayramdan sonra hatırlatın yaptıralım dediler ben uğraşmıcam zaten ruhsatada ilk muayene geçerlilik tarihi olarak arabayı aldığım günü yazmışlar 04-08-2010 diye 0 arabada muayenesi geçmiş geziyorum cins birine denk gelsem anlat derdini...
böyle küçük hatalar olabiliyor bazen önemli olan hatalarını düzeltmeleri dediğin gibi cins birine denk gelsen anlataman derdini
kare (diğer adı dallas) plakan şimdiden hayırlı olsun.
jantta düşünyorsan eğer benim jantımada bir bak istersen .
[IMG=http://img405.imageshack.us/img405/352/17072010264.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

resimde eklemeye çalıştım işallah becerebilmişimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2010, 00:28:18 »
link açmıyor ama resimdeki ise gayet hoş ben biraz daha kalın kollu düşünüyorum hanıma kalsa çok kollu istiyor daha güzel duruyormuş tabi aralarını ben temizliyorum ya bakıcaz artık kesemize uygun güzel birşey fotoshopla uygun bişey ayarlıcaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2010, 00:36:05 »
evet resimdeki araç jantı alırken fazla acele etme iyice düşün sonra karar ver dediğin gibi kalın kollu jantlarda yakışyor .
zaten elegantınkide öyle ben elegant jantı istiyordum ama bayi 3000 tl fiyat cekti . bunların fiyatı ise 1000 tl bilgin olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2010, 01:41:34 »
geçen ankarada eniştem çıkmacılarda jantlar olduğunu söylemişti max 500tl ye pazar günü gittik baktık kapalıydı bir tane pert auriste vardı üzerindekiler orjinaldi ama sol arka jant çizik içindeydi eğer öyle düşeş bişey denk getirirsem alıcam yoksa sıfır olucak mecbur şeçit çok seçmek daha zor