Gönderen Konu: aracıma mmc kart okuyucu yada flash bellek takabilirmiyim  (Okunma sayısı 7235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayatımın anlamı biricik kızım seni çok seviyorum
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
iyi geceler arkadaşlar 2008 corollada bulunan orjinal mp3 çaların dışında hafıza kartından yada flash bellekten müzik çalabileceğim bir sistem yada ne bileyim bir parça bulunuyormu tabi orjinalliğini bozmadan onu nasıl monte ettirebilirim
cd den de müzik dinlemek güzel ama yetersiz çünkü yeni bir parça eklemek istediğinizde cd yi tekrar yazmanız gerekiyor
piyasada (araba için görmedim) bahsettiğim düzenekler var ama araç için uygun olanı varmı acep :nija:
2008 elegant corolla gri kaplanım :) (gittiiiii gitti gitti)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: aracıma mmc kart okuyucu yada flash bellek takabilirmiyim
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2010, 10:32:48 »
iyi geceler arkadaşlar 2008 corollada bulunan orjinal mp3 çaların dışında hafıza kartından yada flash bellekten müzik çalabileceğim bir sistem yada ne bileyim bir parça bulunuyormu tabi orjinalliğini bozmadan onu nasıl monte ettirebilirim
cd den de müzik dinlemek güzel ama yetersiz çünkü yeni bir parça eklemek istediğinizde cd yi tekrar yazmanız gerekiyor
piyasada (araba için görmedim) bahsettiğim düzenekler var ama araç için uygun olanı varmı acep :nija:
gökhan abi bunun için orjinalliği biraz bozman gerekiyo malesef benim corollamda şu anda var navi/dvd/tv multimedya aynı zamanda mmc kartta takabiliyosun bunun için sana Kia sorentolardaki multimedyayı öneririm gayet güzel uyuyo :) tercih edebilirisin.
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2010, 10:53:05 »
Bozmaya gerek yok, Xcar link diye bir parça var onu alırsan aracının cd çaları bunu cd changer olarak algılıyor ve teyiptende istediğin gibi kumanda edebiliyorsun, hatta bunu TR ye bile getiriyorlar uzun zamandır

http://www.xcarlink.com.au/rides.php

http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=88

buda ebay linki : http://cgi.ebay.com/TOYOTA-6-6pin-MP3-USB-SD-interface-XCarLink-Aux-/180525168224?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a08237660

ebaydan alıcaksanız eğer toyotanın pinlerine dikkat edin, big ve small olmak üsere iki çeşit pin kullanmış toyota sizin kasanınki hangisi bilemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2010, 00:33:56 »
mesut bey sanırım aradığımı buldum ancak görebildiğim kadarıyla bunu temin edebileceğim firmalar yabancı yani ne bileyim bizim bildiğimiz internet üzerinden satış yapan örneğin hepsiburada gibi sitelerde aradım bulamadım bildiğiniz böyle bir site varmı acep
şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2010, 00:35:28 »
gökhan abi bunun için orjinalliği biraz bozman gerekiyo malesef benim corollamda şu anda var navi/dvd/tv multimedya aynı zamanda mmc kartta takabiliyosun bunun için sana Kia sorentolardaki multimedyayı öneririm gayet güzel uyuyo :) tercih edebilirisin.
koray kardeşim ilgine teşekkürler ancak mesut bey gereken bilgileri vermiş birde şu aleti bulup monte ettirebilirsem keyifler tam gıcır olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2010, 13:21:03 »
koray kardeşim ilgine teşekkürler ancak mesut bey gereken bilgileri vermiş birde şu aleti bulup monte ettirebilirsem keyifler tam gıcır olacak
+1  :)  mesut beyin önerisi daha hoş kesinlikle...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2010, 14:05:04 »
Probleminize en kolay, masrafsız ve mantıklı çözüm CD-RW (tekrar yazılabilir cd) kullanmak.
Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz uygun yazılımla, aynen usb diske ve ya mmc karta yazıyormuş gibi, cd'yi bilgisayara takıp, istediğiniz parçaları yazabilirsiniz.
Cd-rw'ye ilk olarak data yazarken cd'yi kapatmazsanız, sonrasında da tekrar üstüne yazmanız gerekirken, tüm içeriği yeniden yazmak yerine, sadece ilave edilecek parçaları ekleyerek üstüne yazılabiliyor.
Kaliteli bir cd-rw disk alırsanız ve yazma işlemini düşük hızda yaparsanız, uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.
Ben Philips marka X12 cd-rw'yi 1 yıldır aynen bu şekilde kullanıyorum sorunsuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2010, 21:06:11 »
gokhan bey orjınallıgı bozulmasın dıyorsanız  xcarlink en guzel cıhaz bence bıraz fıyatı pahalı ama tabıı takdır sızın ben 2005 avensıse takdırdım ıstanbulda maslak ve kadıkoyde bayısı var takmaları 10 dk suruyor orjınallıgı bozulmuyor sadece teybın arkasına cd gırısıne bırebır uyumlu soketı takıyorlar o kadar ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #8 : Eylül 11, 2010, 21:32:00 »
bülent bey. bu dediginiz seyi internetten temin etme sansımız varmı peki.
bide fiyat nekadardı acaba merak ettim
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2010, 16:09:58 »
zeynal bey bende maslak bayısının telefonu olcaktı bır gorusun ıstersenız fıyat bıraz pahalı ama dedıgım gıbı ben taktırdım vede cok memnunum..orjınallıgı bozulmasın dıyosanız bırebır alet..tabıkı alternatıf usb gırıslı teypler pıyasada mevcut....                                                     tel: 0212-286-23-74

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 22, 2011, 12:32:56 »
ne kadar takırdınız fiyatını öğrenebilirmiyiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2011, 13:07:38 »
bayagı oldu taktıralı yanlıs hatırlamıyosam 90 vey 100 euro idi ..verdıgım numarayı arayıp sorum bence montgajını herkez yapabılır yanlızca teyp in arkasına soketını takıyosunuz o kadar