0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben soyleyim en az bi 20 beygir daha istiyorum
Ama 1.6 (şu wv gibi 1.4 140 beygir) 150 beygir bi araç olursa bu (abarttımmı?) değinilmez keyfine. O zaman 5 sene beklemeye değdi denir. Hayırlısı olsun.[/quote]Onlar benzinli bildiğim kadarıyla İsmail Bey.
ısuzu toyotadan birşeyler kapacak bakalım hayırlısı olsun tyt camıasına[/quote]yanlış hatırlamıyorsam isuzunun %52 toyota ait zaten teknolojik yardımlaşma zaten yıllardır var özellikle dizel motorlarda
yanlış hatırlamıyorsam isuzunun %52 toyota ait zaten teknolojik yardımlaşma zaten yıllardır var özellikle dizel motorlarda[/quote]hayır isuzunun küçük bir kısmı toyotaya ait. sizin dediğiniz hino olabilir
hayır isuzunun küçük bir kısmı toyotaya ait. sizin dediğiniz hino olabilir[/quote]hım demek yanlış hatırlıyorum meğer toyota isuzuda %5,9 imiş ortaklığı oda yukarıda belirtilen üretim içinmiş
ısuzu toyotadan birşeyler kapacak bakalım hayırlısı olsun tyt camıasına[/quote]Isuzu Japonların dizel devidir. Bence dediğiniz tam tersi olabilir. Toyota böyle bir ortak girişimde dizel motorlar hakkında Isuzudan bir çok şey öğrenerek bilgisine bilgi katacaktır. 3-4 sene önceydi sanırım Honda'nın resmi sitesinde bir makale okumuştum. Makalede daha dizel motorlarının olmadığı fakat İngilterede iCTDi tipinde bir diesel geliştirdikleri muhtemelen ilk olarak Accord 2.2 lt olarak kullanıcak şeklinde (ki öyle oldu zaten) bir girişten sonra Avrupalı müşterilen talepleri üzerine Hollanda ve Almanya olmak üzere üzerinde 1.7 lt Isuzu diesel motor olan modellerinin olduğu yazıyordu.Buradan şunu anlayabiliriz nasıl Avrupa markalarının dizel gurusu Citroen ise Japonlarda da bu Isuzudur.
ısuzu toyotadan birşeyler kapacak bakalım hayırlısı olsun tyt camıasına