Gönderen Konu: Son susturucu  (Okunma sayısı 2171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Son susturucu
« : Eylül 06, 2010, 18:15:17 »
Arkadaşlar bu gün fren balatalarını fren hidroliğini debriyaj hidroliğini şanzıman yağını antifirizi motoryağı ve filittresini sanayide değiştirdik balatalar 70 tl tuttu 2 tane yağ filitresi 20 Tl yağ 60 tl hidrolik yağ 6 litre :)) gitti 2 litresi temizlik için  kullanıldı.Z rot vs derken 295 tl yi buldu. Seve seve verdik 295 de birde son susturucunun içi dağılmış vurunca içinden sesler geliyor tamirci arkadaş bu iyi değil dedi çıkışı kapatır ise sonuçları fena olur dedi bu arada son susturucu orjinal 15 yıllık neyse bakımdan çıktım eksozcuya 120 tl dediler yan sanayi içime sinmedi yetkili servise gittim 711 tl dedi her halde dedim manifolt tan sonra komple orta susturucu filanda içinde adam bana sadece arka susturucu diyince dondum kaldım.Ne yapsam şimdi aklıma takıldı böyle kullanmaya devam etsem mi yoksa o dandik 120 tl lik eksozu mu alsam mı rengi hiç hoşuma gitmedi 3 ayda paslanacak bişi

Toyota Club Türkiye

Son susturucu
« : Eylül 06, 2010, 18:15:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Son susturucu
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2010, 18:18:43 »
Arkadaşlar bu gün fren balatalarını fren hidroliğini debriyaj hidroliğini şanzıman yağını antifirizi motoryağı ve filittresini sanayide değiştirdik balatalar 70 tl tuttu 2 tane yağ filitresi 20 Tl yağ 60 tl hidrolik yağ 6 litre :)) gitti 2 litresi temizlik için  kullanıldı.Z rot vs derken 295 tl yi buldu. Seve seve verdik 295 de birde son susturucunun içi dağılmış vurunca içinden sesler geliyor tamirci arkadaş bu iyi değil dedi çıkışı kapatır ise sonuçları fena olur dedi bu arada son susturucu orjinal 15 yıllık neyse bakımdan çıktım eksozcuya 120 tl dediler yan sanayi içime sinmedi yetkili servise gittim 711 tl dedi her halde dedim manifolt tan sonra komple orta susturucu filanda içinde adam bana sadece arka susturucu diyince dondum kaldım.Ne yapsam şimdi aklıma takıldı böyle kullanmaya devam etsem mi yoksa o dandik 120 tl lik eksozu mu alsam mı rengi hiç hoşuma gitmedi 3 ayda paslanacak bişi

kardeş herzaman söylediğim gibi hangi marka ve araç olursa olsun hayati önem taşımayan parçalar dışındaki parçalarda gönül rahatlığı ile yan sanayi kullanabilirisin...saygılar..
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2010, 18:28:30 »
valla Tolga bende Koray arkadaşa katılıyorum.son susturucu yan sanayide taktır gitsin 120 tl değilde 200 tl'lik bişey al içine tam sinmediyse başını ağrıtmaz ;)
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2010, 20:34:19 »
Evet kesinlikle yan sanayiden taktır 711 tl az buz bir para değil :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2010, 20:44:54 »
tolga biraz piyasa araştırması yapsan belki başka seçeneklerde vardır? Olmazsa yan sanayi taktir bir sene dayansa bile 700 lirayı kapatması için 6 sene geçmesi lazım.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2010, 09:02:35 »
ya en olmadı ihtimal hurdacıdan kullanılmış iyi durumda orjinalini al dicem ama onada gerek yok be kardeşim yan sanayisi gönül rahatlığı ile kullanılabilir :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!