Arkadaşlar Corollanın bu serisi vçok hoşuma gidiyor.Bir arkadaşım bu arabadan almak istiyor ve bu konuda bana danıştı bende size sorup arkadaşıma detaylı bilgi vermek istiyorum.
1-Araç 90 beygir turbo dizel motora sahip.Yaklaşık ağırlıkta sanırım 1250 kg.Bu aracın çekiş gücü ve yakıt tüketimi nasıl?
2-Araç hatchback olduğundan normal modellerine göre küçük duruyor.Beni bildiğim toyota marka araçların en büyük özelliği rahat,geniş ve kaliteli iç mekana sahip olmaları.Bu aracın genişlik ve rahatlığı nasıl?Bagajın nispeten küçük olduğunu biliyorum ama mesela bi ford fiesta veya peugeot 307 ye göre bagaj hacmi nasıl yani karşılaştırmalı olarak?
3-Aracın piyasası varmı?Toyota ların genelde böyle bir sorunu yok ama hiç bilmediğimden sormak istedim.
4-Bu aracın ingilterede üretilip getirildiğini duymuştum bu doğrumu ve şu anda üretimi devam ediyor mu?Ediyorsa şu an Türkiyede hala sıfır modelleri satışa sunuluyormu?Bu soruyu özellikle şundan dolayı sordum Toyota nın resmi sitesinde bu araçla ilgili bir bilgi göremedim.
5-Aracın yol tutuşu ve aslında hiç sormamam gerekli kronik bir arızası ya da ilerde sıkıntı yaratacak bir donanım arızası var mı?(Benim bildiğim Toyota kolay kolay arıza vermez ama sorayım dedim

)
6-Araçta donanım olarak ne özellikler var.Sonradan orjinal olarak taktırmalısınız dediğiniz donanımlar nelerdir?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden tüm Toyota severlere teşekkür ederim.