5 eylul gecesı vedat kardesım tarafından duzenlenen kadır gecesı bulusmasının cok samımı bır ortamda gerceklestıgını tum tct uyekelerıne bıldırır (maksat bır sonrakı bulusmada daha kalabalık olabılmektır)basta vedat kardesıme akabınde katılan tum arkadaslara tesekkur ederım
Onemlı not; vedat kardesım avatarda ıyı cıkmamıs acayıp yakısıklı
5 eylul gecesı vedat kardesım tarafından duzenlenen kadır gecesı bulusmasının cok samımı bır ortamda gerceklestıgını tum tct uyekelerıne bıldırır (maksat bır sonrakı bulusmada daha kalabalık olabılmektır)basta vedat kardesıme akabınde katılan tum arkadaslara tesekkur ederım
Onemlı not; vedat kardesım avatarda ıyı cıkmamıs acayıp yakısıklı 
Rica ederim Abi.

Avatar makara arkadaşlar. Normalde Selçuk Abi'nin de dediği gibi daha yakışıklıyım
bak bak ödünde vermiyor hani....

yakışıklılığından..
vedadım o değilde dün akşam burnumun ucundan akan her ter damlasında vedat merkezi sistem klima denir biliyormu diye düşündüm...

bil bakalım neden???
vedatım merkezi sistem dediğin yerde iki tane split klima vardı abicim yaa...

bende bekliyorum tavanlarda hava kanalları, her 5 kelle başına 1 menfez...

yalan olduk ya kardeşim

sence sıcakta terleyerek yapılan ibadet daha kabul olur mu?
abi klimayı geçtim....aştım orayı ben taktım imama ya kardeşim bu gece kadir gecesi..teravih kıldırıyosun..bir kere kadir süresini okumadı bile.. dedim ya kadir suresini bilmiyor..yada yarına saklıyor..

dedim şeytanın bacağını kıracak son rekatta patlatıcak dedim yine yok....gerekli uyarıları imamıza yaparsın artık vedat abüüüüüüü

çek kulağını..mahalle imamının..
Kim vardı acaba yahu. Merak ettim şimdi. Sen merak etme, sorar öğrenirim neden olduğunu

[/quote]
ee vedatım öğrendik mi?

bu arada yeni avatarının anlam ve manasını anlatırsan...

saygılar
hani hayvan dostu idiniz.. ne demek abi bu çıkarma yapalım falan..

aa.
çıkarmamı demiş,

valla hiç farkında değilim muradım

hee
hesap ver bakalım vedat efendi muradıma