0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 eylul gecesı vedat kardesım tarafından duzenlenen kadır gecesı bulusmasının cok samımı bır ortamda gerceklestıgını tum tct uyekelerıne bıldırır (maksat bır sonrakı bulusmada daha kalabalık olabılmektır)basta vedat kardesıme akabınde katılan tum arkadaslara tesekkur ederımOnemlı not; vedat kardesım avatarda ıyı cıkmamıs acayıp yakısıklı
Rica ederim Abi. Avatar makara arkadaşlar. Normalde Selçuk Abi'nin de dediği gibi daha yakışıklıyım
bak bak ödünde vermiyor hani.... yakışıklılığından..
Vedat Alemdar
İnsan beni görünce, "Breh breh, ne yağız delikanlı" diyor içinden. Bunun farkındayım
yıl 2023 dıdıdıd dıdıd dıdıd dıd dıdıddıı fon müziği...sonra kalın bir bas ses.."bu alemde tek rajon kesecek adam var oda vedat alemdar.." küçükyalı vadisi..yakında...
vedadım o değilde dün akşam burnumun ucundan akan her ter damlasında vedat merkezi sistem klima denir biliyormu diye düşündüm... bil bakalım neden???
vedatım merkezi sistem dediğin yerde iki tane split klima vardı abicim yaa... bende bekliyorum tavanlarda hava kanalları, her 5 kelle başına 1 menfez... yalan olduk ya kardeşim sence sıcakta terleyerek yapılan ibadet daha kabul olur mu?
abi klimayı geçtim....aştım orayı ben taktım imama ya kardeşim bu gece kadir gecesi..teravih kıldırıyosun..bir kere kadir süresini okumadı bile.. dedim ya kadir suresini bilmiyor..yada yarına saklıyor.. dedim şeytanın bacağını kıracak son rekatta patlatıcak dedim yine yok....gerekli uyarıları imamıza yaparsın artık vedat abüüüüüüü çek kulağını..mahalle imamının..
Kim vardı acaba yahu. Merak ettim şimdi. Sen merak etme, sorar öğrenirim neden olduğunu ee vedatım öğrendik mi? bu arada yeni avatarının anlam ve manasını anlatırsan... saygılar
Abi bizim hoca cenaze iznindeymiş. Yukarı mahallenin hocası gelmiş .Birde klimalar, hoca olmayınca, caminin yaşlı amcalarına kurban gitmiş. Hava serin diye açmamışlar. Sonradan da açıp, cam, kapı kapatmışlar. Oda kurtarmamış tabi Fotoya gelince, adadan bir manzara. Küçüklere hayvan sevgisi, hayvanlara da çocuk sevgisi aşılama işlemi
foto dikkatimi çekti atın üstünde tosun.. enterasan olmuş... Allah bağışlasın, annesine, babasına ve vatanına hayırlı evlat olsun inşallah.
Apartman hayatında çocuklar hayvanlara öcü gibi bakıyor. Bizimkine inek gösterdim, üstümden aşacaktı nerdeyse. Önümüzdeki sene darıca hayvanat bahçesine bir çıkarma yapalım .
hani hayvan dostu idiniz.. ne demek abi bu çıkarma yapalım falan..