0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de taktırdım, herhangi bir sorun yok. Zaten düşük Kelvin'li xenon takıyorlar bu nedenden dolayı (4500K demişlerdi sanırım ama emin değilim)
Peki arkadaşlar, yeterli ışık veriyor mu ve fiyat konusunda bilgi verirmisiniz lütfen.Teşekkürler
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Servisi aradım, fiyat 450 TL, xenon'lar 8000 k.Yarın sanıyorum taktıracağım.
Şimdi servisi tekrar aradım, kafama takılmıştı. Bu fiyata sadece kısa farlara takılıyormuş kit.Uzunlar sarı kalıyor.Uzunları da gerek var mı xenon yapmaya sizce?
hayır uzanlara xenon yaparsan selektör yapamassın çünkü xenonlar ilk yandığı zaman tam performansına yaklaşık 25-30 saniye sonra ulaşırlar ondan gerek yok boşu boşuna para verme uzunlara.
Teşekkürler Mahmut..
Hangi servis o 8000 K'lık xenon takıyor. Ben Auris'e taktırdım, 4300 K'lık Cenmax marka xenon takılıyor.(Toyota için üretiliyor markası Toyota diyorlar.) 8000 K takacaklarsa dışarda Mtec'in güzel modelleri var ya da Cenmax 6000 K'lık taktır hiçbir sıkıntı yaşamazsın.. Ayrıca 2009 model Corollalarda mercek var mı? Sonradan mercek takmaz servis? Bu işte bir saçmalık var..!!
Arkadaşlar, ben de 2010 model Corolla'ma xenon taktırmaya heves ettim.Garanityi bozmamak için de serviste taktırmaya düşünüyorum. Servisin taktığı xenon'lar mercekli mi, merceksiz mi?Son kasaya, serviste xenon taktıranların fikirlerini almak istiyorum.Merceksiz olunca çok güçlü ışık veriyormuş ve karşıdaki sürücülerin gözlerine zarar veiyormuş diye okumuştum.Aşağıdaki konuda xenon hakkında yazılmış, ancak konu 2008'den ve jer kez bir şeyler yazmış.Ben son kasa için taze düşünceler almak istiyorum.Yazılacak yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.