0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gündüz farı olarak nasıl bir görüntü elde etmek istiyorsunuz?O noktalara güçlü led koyarsanız, beyaz ışık olur, ancak gündüz ve en önemlisi uzaktan gözükür mü?40 derecelik 10mm çapında daylight led'ler var piyasada, üstelik 100mA akım çekiyorlar. 285000 mcd gücünde ışık veriyor ve uygun reflektor olunca çok güzlü ışık verir.Yani senin şimdiki lambaların yerine uygun bir drençle takılabilir sorunsuz.Audi ve Mercedes modellerinde çizgi şeklinde olan uygulama hoşunuza gidiyorsa, size bir ürün tavsiye edebilirim. Ben 2010 Corolla'ya taktım 10 gün kadar önce, çok güzel durdu.Gündüz belli oluyor. Gece zaten beyaz ışık veriyor ve belirgin gözüküyor.Gerisi yaratıcılığına kalmış artık.
Osman abi Fx tampon getirtsene.
Osman abi tampon sinyalini park-sinyal-gündüz farı olarak 3e bölcegine sadece tamponun içine bakan tarafı gündüz farı,dışa bakan yüzüde sinyal yapsan hem işin kolaylar hemde gündüz farına daha çok alan kalır ve sükseli olur bence. sen biran önce hallette abi bizede yol göster yapalım fikri tuttum çok yaratıcı
Osman güzel olmuş kardeş. Yani sonuçta konsepti uydurmuşsun. Orjinal gibi olmuş. Eline sağlık.İçindeki aydınlatıcı, bildiğimiz ampul mu? Led mi? Işık rengi sarı gibi görünüyor. Beyaz olsa asıl amacına uygun olacak aslında.
Ya evet, yakından bakınca sarı renk geliyor ışık.Daha ne olsun Osman usta, olmuş işte, hiç de uyduruk değil.