0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rastgele diyelim dostum:) o karagözleri buğlamamı yaptın ızgaramı yaptın:) uskumruların dolması güzel olur bu arada:) offf azımın suyu aktı yanında roka birde şalgam oldumu değmeyin keyfime:): emeğinize sağlık:)
Bi dakika bi dakika yaahuu Seydi abiii seni buralarda görmek ne güzelll 9 Haziranda sizin mekana geldim Çamlıcaya ama izinliymşişsin o gün Geçen haftada Sıddık eniştemleydik Kaynattık biraz
eyvallah ahmetim allah razı olsun:) hiç bahsetmedi haberim olsaydı mutlaka gelirdim emin ol:) geçen hafta da memlekete gititm çorum ,eski dost düşman olmaz dedik kırgınlık yoktur diye düşündüm yeni araba alınca ki doğal olarak toyota alınca ilk başvuracğım mekan eski mekandır dedim:) teşekkür edeirm:)
İyi etmişssin abicim hoşgeldin tekrar yeni aracın hayırlı olsun Rabbim utandırmasın Yeni aracın fotolarını bekliyoruz Lenn dalyannn nette balık resmimi yok bende koyarım video isterim tutarken Ağzınla balık tutsan yaranamazsın bana
Taylan kardeşim palamutlar harika keşke benimde avlandığım yerler palamut yapsa.Bu arada sirti ilemi yakaladın? Aşağıdaki fotoda benim yaz başında yaptığım bir av.Uploaded with ImageShack.us