0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdi hayırlı olsun bluetoothlu modelini almışsın güzeldir hayırlı olsun memnun kalacaksın emin ol...
Evet hafıza kartıda var cep telefonun ki bile oluyor hafıza kartı aparatı sayesinde 50 ile biten modelleri kaçak diye tabir edilenlerden ama sonuçta pioneer kalitesi ben 5250sd almıştım memnunum yanlız benim kini bağlayan eleman akü beslemesini yanlış yapmış teyp her defasında sıfırdan başlıyordu onu düzelttirmek zorunda kaldım dikkat et sen...
50 ile bitenler uzak doğu için yapılmıştır rds yoktur .. 00 ile bitenler digicom un garantisi altında rds li dir bayılırım pioneer e hele made ın japan ise
Benim ki made in tyland yazıyor ve rds var.
iyi bir seçim olmuş. umarım en kıs azamanda paranızı biriktirir ve anfinize kavuşursunuz... sistem fotolarını da en kısa zamanda görmek isteriz erdi bey...
Erdi Kickerların çoğu uzak doğu üretimi artık taktıran bikaç arkadaşımın sorunları vardı çabuk yanıyorlarmış kulağın delik olsun, FOCAL tavsiye ederim ben
harika tercih olur ama abicim Focal pahalıdır, vibe slick 12" mumkun aslında Erdi bi araştır istersen