Gönderen Konu: power box hakkında  (Okunma sayısı 3142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
power box hakkında
« : Eylül 03, 2010, 14:31:21 »
arkadaşlar bu power box denilen cıhazların araca bir zararı var mı gerçekten performans artışı ve yakıt ekonomisi sağlıyor mu.
bu cihazlar aracın garantisini bozuyor mu? bilen veya kullanan arkadaşlar rica etsem bu urunler hakkında bilgi verrirmisiniz.

sahibinden.com da buldum birkaçtane hiç bir zararı falan olamaz diyorlar ama bir satıcının sattığı malı kötülemesi nerde görülmüş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-dizel-power-box-29959944/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-e12-1-4-d4d-90-hp-race-chip-power-box-114-hp-29906083/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-gepardo-power-box-gucu-hissedin/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-toyota-dizel-power-box/detay?

Toyota Club Türkiye

power box hakkında
« : Eylül 03, 2010, 14:31:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: power box hakkında
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2010, 15:01:04 »
mahmut evet bu ürünler işe yarıyor ancak uzun vadede motor yorulabilir diye düşünüyorum, sonuçta Toyota da istese yazılımla 110 HP yapabilir aracı ama çok uzun yıllar motorun aşınmadan sorunsuz çalışması için 90HP uygun görülmüştür bence ama aracına taktıranlar ve memnun kalanlarda var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2010, 15:05:22 »
mahmut evet bu ürünler işe yarıyor ancak uzun vadede motor yorulabilir diye düşünüyorum, sonuçta Toyota da istese yazılımla 110 HP yapabilir aracı ama çok uzun yıllar motorun aşınmadan sorunsuz çalışması için 90HP uygun görülmüştür bence ama aracına taktıranlar ve memnun kalanlarda var
ben kararsız kaldım takıp takmayacığıma 10000 bakımında servise danışacam bir zararı var mı yok mu diye .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2010, 17:49:37 »
Aracın performansını arttırmasına birşey diyemem ama hem performans hem ekonomi bence çok zor yani benzinli araçlarda imkansız bunu biliyorum ama dizelde ne alemde bilemem 600tl buna verileceğine 800tl ye 120hp 290tork çok daha avantajlı becnce sinan çatal diye bi abimiz var o yaptırmıştı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2010, 18:12:49 »
Aracın performansını arttırmasına birşey diyemem ama hem performans hem ekonomi bence çok zor yani benzinli araçlarda imkansız bunu biliyorum ama dizelde ne alemde bilemem 600tl buna verileceğine 800tl ye 120hp 290tork çok daha avantajlı becnce sinan çatal diye bi abimiz var o yaptırmıştı
sinan arkadaşımız yaptığı uygulamayı biliyorum o direk arabanın ecusuna mudahale etmiş buda aracın garantisi açısından sorun cıkarabilir. oyuzden. bu power box denilen cihazlara yöneldim ama onlarla ilgilide pek bilgim yok
kullananlar memnun ama araca bir zararı olur diye cekinyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2010, 21:02:48 »
mutlaka zararı olacaktır hepsinin ecuyla oynanmasıda garantiyi bozar ek chipte bozar...ek olarak turbo ve motor ömrünü kısaltır...yakıtıda azda olsa arttırır...ama bence en avantıjlısı sinanbinin yaptıgı ecu oynaması ve hava filtrsi işi görür....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 04, 2010, 21:06:53 »
mahmut kardeşim muhakkak uzun vadede zararı var birde araç garanti dışı kalıyor ben çok araştırdım
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #7 : Eylül 04, 2010, 21:13:22 »
arkadaşlar madem zararı var ozaman vaz geçtim.
sahibinden.com da görmüştüm satanlar zararı falan yok garantiyi bozmuyor diye ilan vermişler zaten zararıda olsa zararı var demezler.
verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.