Bence uyar. Kasa aynı sadece farlar felan değişik uyar gibi.
bence riske girmeye değmez hem fiyatı hem bunu gümrükten almak zahmetli olur bide uymazsa
Uyar ama riske girmeye değceği kanaatinde değilim açık söliyeyim..
2004 e kadar olanlara sis farları uyar sanıyorum. 2005 ten sonrası yuvarlak sis farlı. Farların olduğu kısma işlem yapmak gerekir ama kullanılan malzemeye müdahale sağlıklı olur mu bilemiyorum.
Türkiye'ye kargosu yok sanırım.
İstanbul'daki istanbulgaraj a git yani teamart a resmi göster sana aynısını yapsınlar

sen bile hayret edersin benden söylemesi
bende ön tampona lip arıyorum da hazır yok sanırım sivasta yaptıracak yerde bilmiyorum sanayiye gittiğim yokki
Ön tamponda sadece yanlara ek olarak konulmuş.Marşbiyeler ise sıradan arkanında fotosu yok.Kısacası bence kesinlikle değmez.
bencede uyar ama herkesın dedıgı gıbı degmez
İstanbul'daki istanbulgaraj a git yani teamart a resmi göster sana aynısını yapsınlar
sen bile hayret edersin benden söylemesi 
istanbulgarajın ustalıgını bilmiyorum ama resimle gelirsen yardımcı olacak yeri tanıyorum fiyat konusundada uzmeyeceklerine garanti ederim istersen 2 yerdende fiyat al farkı gorursun.. ebayda ki o fiyata on arka yan taraflarını yaptırırsın yaa
istanbulgarajın ustalıgını bilmiyorum ama resimle gelirsen yardımcı olacak yeri tanıyorum fiyat konusundada uzmeyeceklerine garanti ederim istersen 2 yerdende fiyat al farkı gorursun.. ebayda ki o fiyata on arka yan taraflarını yaptırırsın yaa
İsmail abi body kit zaten. ebayda ki ama o fiyat çok yüksek :O
arkadas ozellikle ilk mesajda on tampon altı istedigi icin soyledim, onun buraya gelmesindeki fiyata burda komple yaptırır dedim emre
arkadas ozellikle ilk mesajda on tampon altı istedigi icin soyledim, onun buraya gelmesindeki fiyata burda komple yaptırır dedim emre 
senin bildiğin yeri ben bilmem abim.Son söz sende.
senin bildiğin yeri ben bilmem abim.Son söz sende. 
sagoalsın emre sadece yaptırmayı dusunenler icin yardımcı olmaya calısıyorum uygun ve guzel olması acısından sonucta maddiyat havadan gelen birsey degil alınan parcada arabada omurluk kalacak bir parca degil
Hayır ben sürekli takip ediyorum konuyu arkadaşlar
Hayır ben sürekli takip ediyorum konuyu arkadaşlar
iyi o zaman bak ismailcim hiç bu işlere girme yani girme dediğim öyle yurt dışındna alsam mı falan.pahalıya çıkar babında..;)bak ben bir link verdim incele hatta sedana uygulanan bir modifiye var yakından bu aracı gördüm gayet başarılı...incele forumca ne demek istediğimizi anlamış olursun;)
Ön ve Yan ek tamponlar zaten var, yani ben gördüm.Vardır yapan kişiler.