Gönderen Konu: Amortisör  (Okunma sayısı 18600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Amortisör
« : Ağustos 20, 2007, 03:40:26 »
93 model toyota corolla gl marka arabamın amortisöre ihtiyacı var en uygun nasıl temin ederim..

Toyota Club Türkiye

Amortisör
« : Ağustos 20, 2007, 03:40:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Amortisör
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2007, 16:26:04 »
hamza abıcım gıdersın yetkılı servıse degıstırırler.eger ben yetkılı servıse bır dunya para yedırmem dıyorsan kı bu araka takımın degısmesı 500 lıraya yakın bır mıktar ozel servıse gıt orada yan sanayı amartısorlerle degıs.ankaradaysan yardımcı olabılırım.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Amortisör
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2007, 16:33:59 »
Ankaradaysan özel servise falan değil "Nam amortisöre" gidersin ve muhtemelen tamir ettirebilirsin (neden istediğini yazmamışsın, patlak tahmin ediyorum...)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Amortisör
« Yanıtla #3 : Ağustos 20, 2007, 16:35:41 »
Eğer avatarınızın altındaki yer boşluğunu doldurmuş olsaydınız size daha rahat yardımcı olabilirdik.

İstanbuldaysanız,Aksarayda Kazancı Segman diye Kore-Japon yedeği satan bir yer var.Karşıda flnde şubesi olması gerek.Japon konusunda çok iyi olduklarını söyleyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
Amortisör
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2007, 18:49:27 »
bence tamıratla ugrasma abıcım kafan agrımasın gıt degıstır olsun bıtsın
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Amortisör
« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2007, 22:10:14 »
Arkadaşlar öncelikle ilginize sonsuz teşekkürler. ben Eskişehirde oturuyorum geçen sene istanbuldayken arkadaşların bahsettiği japon pazarı parçacısından sordurdum çin malı 50 ytl tanesi için söledi fakat bazı tamirci arkadaşlar çin malı iyi değil dediler bu arada servis oylum oylum fidan boylum dedi. kafam karıştı anlayacağınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Amortisör
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2007, 11:24:31 »
Alıntı yapılan: hamza semis
Arkadaşlar öncelikle ilginize sonsuz teşekkürler. ben Eskişehirde oturuyorum geçen sene istanbuldayken arkadaşların bahsettiği japon pazarı parçacısından sordurdum çin malı 50 ytl tanesi için söledi fakat bazı tamirci arkadaşlar çin malı iyi değil dediler bu arada servis oylum oylum fidan boylum dedi. kafam karıştı anlayacağınız...
[/quote]
İsyanbulda bostancı sanayi sitesinde Monroe ana bayii Odak oto.Fiyatlar uygun, orijinal ve garantili.Bende kia varken servisin 114 milyon dedigi amortisörü 50 milyona almıştım.
2001 Avensis D4 150 HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Amortisör
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2007, 22:15:31 »
monreo marka amortisörler kalitelidir(yan sanayi diye düşünülemeyecek kalitede bence)..bizde raneult 21'inkini değiştirmiştik zamanında çok memnun kaldık hem de servisin yarı fiyatına..bostancı sanayine yakın bir yerdeydi bayisi evet...Eskişehir'deyseniz belki sipariş olarak göndertebilirsiniz bayiden,zaten bayis yalnız satış yapmıştı takılması başka yerde yapıldı yani..

Şayet odak oto ise sayfası şudur:

http://www.odakoto.com.tr/urunler/index.htm

kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Amortisör
« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2007, 23:46:57 »
Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. bu kadar ilgi görmeyi beklemiyordum iyiki foruma üye oldum. ayrıca amartisörler için firmaya mail attım bakalım sonuç ne olur sizi bu konuda bilgilendirecem teşekkürlerrrr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Amortisör
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2007, 09:25:37 »
Not: Ufak bir düzeltme, Amortisör, amartisör değil
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Amortisör
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2007, 18:25:16 »
arkadaşlar benimde sorunum aynı ama ön amortisörler. yaklaşık 3 ay önce değiştirdim. VEKA marka taktılar.bana italyan malı diye sattılar. 3 gün önce sağ taraftaki gümledi. garantili olduğu için sipariş verdiler fakat gele gele arkalar geldi. aynı markadan başka araca da takılıyordu kutusunu elime alınca çin malı olduğunu gördüm. bana gelen kutunun üzerindeki çin malı etiket imha edilmişti. monroe markayla değişmesini isteyince bana 210 ytl. fiyat çekildi. uşak ta sormuştum 130 ytl. idi. garantili olduğu için çaresiz olarak veka taktıracağım. niye bunları yazdığımı sorarsanız tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidi. unutmadan arabam 96 coralla xli bozüyük teyim. servise gitmediğime bin pişman oldum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Amortisör
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2007, 18:45:45 »
Geçmiş olsun, ülkemizde ne yazık ki kalite anlayışı sıfır.

Düzgün mal satsa halbuki daha çok işi açılacak. Geleceği hiç göremiyor/aldırmıyor milletimiz.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Amortisör
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2007, 22:01:16 »
Alıntı yapılan: Soner Kimençe
monreo marka amortisörler kalitelidir(yan sanayi diye düşünülemeyecek kalitede bence)..bizde raneult 21'inkini değiştirmiştik zamanında çok memnun kaldık hem de servisin yarı fiyatına..bostancı sanayine yakın bir yerdeydi bayisi evet...Eskişehir'deyseniz belki sipariş olarak göndertebilirsiniz bayiden,zaten bayis yalnız satış yapmıştı takılması başka yerde yapıldı yani..

Şayet odak oto ise sayfası şudur:

[url]http://www.odakoto.com.tr/urunler/index.htm[/url]

kolay gelsin
[/quote]
monreo al tak bin 140 çifti gayet iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Amortisör
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2007, 00:15:25 »
arkadasım istanbul bostancı sanayide amortisor tamircisi var zaten burda tek firma o tanesini 35 ytl yapıyolar 1 sene garantili taktırmayla beraber tane 45 bilgin olsun ben taktırdım mukemmelde oldu hic oyle fazla para falan verme yaptır gitsin
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Amortisör
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2007, 00:30:27 »
Teşekkür ederim arkadaşım. ne yazıkki istanbulun tamir imkanlarından faydalanmak için uzaktayım.inş bi çözüm bulunur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
Amortisör
« Yanıtla #15 : Ağustos 24, 2007, 01:11:06 »
en güzeli dediğim gibi abi sıfır "AMARTİSÖR" almandır kafan agrımazz....
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Amortisör
« Yanıtla #16 : Eylül 13, 2007, 23:58:55 »
hic servise filan gitme istanbulda ikamet ediyosan oto japon var git oraya tokico marka amortisör al zaten orj side ooo sakın kayaba filan alma iki güne patlıyor tokico fiyatı tane 100 ytl haberin olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Amortisör
« Yanıtla #17 : Eylül 14, 2007, 12:04:40 »
ne bu toyotaların amartisör derdi bizim 2 kere değişi bu takılanlarda çok sarsıyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Ynt: Amortisör
« Yanıtla #18 : Aralık 22, 2009, 12:04:30 »
93 model toyota corolla gl marka arabamın amortisöre ihtiyacı var en uygun nasıl temin ederim..
arkadaşim bende de 93 corolla var sende kullanım kıtabı varmı benı bilgilendirirsen sevınırım. ertugrul dorter   ertugruldorte@hotmail.com brkliyorum selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Amortisör
« Yanıtla #19 : Aralık 22, 2009, 12:40:14 »
arkadaşim bende de 93 corolla var sende kullanım kıtabı varmı benı bilgilendirirsen sevınırım. ertugrul dorter   ertugruldorte@hotmail.com brkliyorum selamlar.

Ertuğrul Bey;
 Sizi Tanışma bölümümüzde biraz tanıyabilir miyiz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid