0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle ilginize sonsuz teşekkürler. ben Eskişehirde oturuyorum geçen sene istanbuldayken arkadaşların bahsettiği japon pazarı parçacısından sordurdum çin malı 50 ytl tanesi için söledi fakat bazı tamirci arkadaşlar çin malı iyi değil dediler bu arada servis oylum oylum fidan boylum dedi. kafam karıştı anlayacağınız...[/quote]İsyanbulda bostancı sanayi sitesinde Monroe ana bayii Odak oto.Fiyatlar uygun, orijinal ve garantili.Bende kia varken servisin 114 milyon dedigi amortisörü 50 milyona almıştım.
monreo marka amortisörler kalitelidir(yan sanayi diye düşünülemeyecek kalitede bence)..bizde raneult 21'inkini değiştirmiştik zamanında çok memnun kaldık hem de servisin yarı fiyatına..bostancı sanayine yakın bir yerdeydi bayisi evet...Eskişehir'deyseniz belki sipariş olarak göndertebilirsiniz bayiden,zaten bayis yalnız satış yapmıştı takılması başka yerde yapıldı yani..Şayet odak oto ise sayfası şudur:[url]http://www.odakoto.com.tr/urunler/index.htm[/url]kolay gelsin[/quote]monreo al tak bin 140 çifti gayet iyi
93 model toyota corolla gl marka arabamın amortisöre ihtiyacı var en uygun nasıl temin ederim..
arkadaşim bende de 93 corolla var sende kullanım kıtabı varmı benı bilgilendirirsen sevınırım. ertugrul dorter ertugruldorte@hotmail.com brkliyorum selamlar.