0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olm adam bi bastı dumanlar cıktı Her ben debriyaja yüklendiğimde öylemi olacak .. hem hava filtresi öyle güzel bagırıyo yarım debriyajda .. Katil oluyorum ama birazcık
benimde vitesler hart hurt etmeye başladı, özellikle geri vitese takarken gerçi taş olsa dayanmaz herhafta 1200 km civarı yol yapıyorum gaziantep elazığ gidiş dönüş ordan gel elazığ'a 1 gün kal hafta sonu keban ilçesinde bahçemiz var oraya git ordan köye gez babam gez nolacak araba dayanırmı ALLAH'tan toyota başka birşey olsa çoktan bizden vazgeçmişti.
Celal abi araban kaç km'de ki?? merak ettim
146.000 km'de
vala bayırlarda koku yok işte. Kaldırıma cıkarken zorlarken cıkıyor .. acaba hala yeni oldugu için mi böyle Detaylı bir bilgi almak istiyorum canımı sıktı
bayırda koku olmamasının nedei sen giderken egzos kokusu arkada kalıyor.kaldırıma çıkarken egzos kokusu hemen arkanda. mavi duman ise motorun ömrünün bittiğine delalettir ve motor yağ yakmaktadır.üst kapak tamiri belki kurtarır.eğer üst kapat kurtrarmazsa kopmple motor yapılmalıdır.zaten ara. 200 bini devirmiş. eğer ilk sahibi değilsen kesin motor gibi geliyor.önceki sahibinin nasıl kullandığını hiç bilemezsin.