0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boyle bi emek harcamissa sagda solda forumlarda fuarlarda yollarda nie gorulmemiş?[/quote]selam araçların sahibiyim tesadüfen gördüm resimlerin eklendiğini bordo raç bneim diyeri abimin yorumlar için saolun gri avensis şuan orjinale döndü bordo hala yollarda saygılar
Mehti kardeş bi Avensis hastası olarak bu güzel ağır araçları bu hale nasıl getirdiniz merak ettim ve neden? Hadi seninki iyi fena gözükmüyo ama öbürü harbi kötüydü ve iyiki orjinale dönmüş. Mahfetmeyin Avensisleri onların bi ağırlığı bi makam aracı havası var.[/quote]aslında kimsede olmayanı yapmaktı amac gri avensis abimin amerikan hastasıdır zaten bi tane restore etti garajda duruyo avensise gelince benen sonra oda takıldı kafasına göre sonra sıkıldı satıyo aracı aslında o araçta güzeldir ama cidden fotolar insanı yanıltabiliyo bi sonraki buluşmadsan haberim olursa mutlaka gelmeye çalışırım hem tanışmış oluruz hemde o koca araca neler yaptığı daha iyi görmüş olusunuz eeeee tabi bende bi toyota hastası olarak sizin araçlarınızı çok merak ediyorum
Hocam zevk meselesi tabi ama bence yapmadan önce iyi bir bilgisayar operatörü ile denemeler yapsaydınız, hem nelerin yakışacağının kritiğini yapma şansınız olurdu, hem de daha fazla seçenek görüp arasından en beğendiğinizi yapardınız fotoğraf üzerinde, sizin ki sanırım biraz deneme yanılma yoluyla olmuş, ama bir kaç ufak değişiklik (fazlalık ) düzeltildiğinde çok harika olabilecekleri kanısındayım.[/quote]yok gerek kalmadı düzeltmelere gri araç şuan orjinal oldu satılıyo bordo hala aynı modlu yani ama onuda satıcam galiba daha iyilerini yapmak istiyorum ALLAH ın izniyle
Aracının özelliklerini ve detaylı resimlerini gösterirsen talip olabilirim. Güzel çünkü hoşuma gitti. Benim araç da bu gariban aracı. Anlaşılan sizn maddi durumlar iyi. 2006 Corolla D-4D[/quote]ALLAHA şükür aç değiliz açıkta değiliz bişeyler yapmaya çalışıyoruz esnafız yurdum insanı yani çok param olsa avensisle değil supralarla oynardım