0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aman dua edelim de, yağmur ile birlikte sel/felaket olmasın.
Bılmıyorum sizin şehrinizde yağmur yağıyormu ama benım şehrimde bu sabah yağmur var. Bu sabaha karşı 5.30 cıvarında halk arasında ciseleme olarak tabır ettiğimiz ufak damlalarla başlayan yağmur sabah 7.00 civarında bayaa bir şiddetlendı.şimdi bardaktan taşarcasına yağıyor. herkez ışe gitmek için yağmurun altında koşarken ben işyerımın onunde, denızın kenarında çayımı içip dışarıyı seyrediyorum. Bu duygu tarif edilemez güzellikte.:)aylarca bunaltıcı sıcaktan sonra bu yağmur,Dünyanın hala güzel bir yer oldugunu hatırlattı bana.Ve anladımkı ; ben kış insanıyım. deniz güneş kum bana göre değil.Beni yağmurlu karlı havalar mutlu ediyor 39 derece sıcaklık,sıcagın verdiği halsizlik,sahte serinlik klımalar değil.Şuan ne kadar mutluyum anlatamam hıc bıtmesın bu yağmur. Ben bu anı cok bekledim Bu fotograf yenı değil ama hemen hemen aynı manzara var suan onumde yağmurun verdiği huzur paha bıçılemez
kardeş ağzına sağlık öyle bi yazmışssınki insan okurken huzur buluyor ya )
özlemişim toprak kokusunu
Şükürler olsun ki bugün burayada uğradı süperdi yağmur altında bisiklet sürmekte zevkliydi
ercü arabaya geç artık ya
ben bisikleti bırakamam ki öyle bi ihtimal yok bugün pedalla ilgili proble çıktı çözümünü buldum yarın uygulama onunla uğraşmak zevkli 1 ay arabayla uğraştım kıskandı ilgilenmem için sorun çıkartıyor bugün temizledim balataları zımparaladım acaip tutuyor parlayan yerleri metal parlatıcısıyla dahada parlattım lastik kenarlarını sildim amortisörleri yağladım zincirleri yağladım fıstık gibi oldu bisiklet aşkı çok farklı bişi
o aşkı çok iyi bilirim bir zamanlar bende de var dı, kontörlü hatların ilk çıktığı zamanlarda 250 kontöre satmıştım bisikleti... mahallede herkesin hayallerini süslüyodu, millet sevgilisinin yanına gitmek için benim bisikleti istiyodu, hey gidi günler, anaammm bak hayallerim depreşti yine, gidiyimde yeğenin bisikletini çalıyım
ercü konu açma potansiyeli en yüksek arkadaşımız olarak bence bir konu aç bisiklet aşkı diye bak güzel bir konuya daldık taylan şimdi gelir kavga çıkarır konumu dağattınız diye