Gönderen Konu: Ve artık yağmur varrr  (Okunma sayısı 2069 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ve artık yağmur varrr
« : Eylül 01, 2010, 09:25:51 »
Bılmıyorum sizin şehrinizde yağmur yağıyormu ama benım şehrimde bu sabah yağmur var. :) Bu sabaha karşı 5.30 cıvarında halk arasında ciseleme olarak tabır ettiğimiz ufak damlalarla başlayan yağmur sabah 7.00 civarında bayaa bir şiddetlendı.şimdi bardaktan taşarcasına yağıyor.  herkez ışe gitmek için yağmurun altında koşarken ben işyerımın onunde, denızın kenarında çayımı içip dışarıyı seyrediyorum. Bu duygu tarif edilemez güzellikte.:)aylarca bunaltıcı sıcaktan sonra bu yağmur,Dünyanın hala güzel bir yer oldugunu hatırlattı bana.Ve  anladımkı ; ben kış insanıyım. deniz güneş kum bana göre değil.Beni yağmurlu karlı havalar mutlu ediyor 39 derece sıcaklık,sıcagın verdiği halsizlik,sahte serinlik klımalar değil.Şuan ne kadar mutluyum anlatamam hıc bıtmesın bu yağmur. Ben bu anı cok bekledim :) :) :)

Bu fotograf yenı değil ama hemen hemen aynı manzara var suan onumde yağmurun verdiği huzur paha bıçılemez  -_- -_- -_- -_-

Toyota Club Türkiye

Ve artık yağmur varrr
« : Eylül 01, 2010, 09:25:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Ve artık yağmur varrr
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2010, 09:27:25 »
artık zamanı ğeldi yağsın bereketdir sonuçda
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2010, 09:28:01 »
yok burda yağmur mağmur yok..... hayatımda ilk defa bu yıl sıcaklardan bu kadar şikayet ediyorum...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2010, 09:33:51 »
dün gece saat 1 de bir anda hava değiştiğini hissettik anlamadık ama 2 dk içinde terlerken fırtınaya döndü ve ardından yağmr başladı bukadar hızlı değiştiğini ilk defa hissettim :D ama dünkü sıcaktan sonra ilaç gibi geldi
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2010, 09:55:33 »
Dün gece nerdeyse fırtına çıkacaktı küçükyalıda. Rüzgarın sesini uzun zamandır duymamıştım. Bu sabah hava kapalı ve keşke uzun kollu giyseydim diyorum :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2010, 10:15:29 »
Aman dua edelim de, yağmur ile birlikte sel/felaket olmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2010, 10:26:46 »
Aman dua edelim de, yağmur ile birlikte sel/felaket olmasın.
Amin.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2010, 18:26:40 »
Öğlen 15.00 gibi uyandım ve baktımkı sonuç hüsran ne güzel yağmur hayallerınle yatmıştım halbuki.Ama http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr adresinden sürekli takipteyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2010, 18:31:50 »
özlemişim toprak kokusunu :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 01, 2010, 18:35:41 »
Bılmıyorum sizin şehrinizde yağmur yağıyormu ama benım şehrimde bu sabah yağmur var. :) Bu sabaha karşı 5.30 cıvarında halk arasında ciseleme olarak tabır ettiğimiz ufak damlalarla başlayan yağmur sabah 7.00 civarında bayaa bir şiddetlendı.şimdi bardaktan taşarcasına yağıyor.  herkez ışe gitmek için yağmurun altında koşarken ben işyerımın onunde, denızın kenarında çayımı içip dışarıyı seyrediyorum. Bu duygu tarif edilemez güzellikte.:)aylarca bunaltıcı sıcaktan sonra bu yağmur,Dünyanın hala güzel bir yer oldugunu hatırlattı bana.Ve  anladımkı ; ben kış insanıyım. deniz güneş kum bana göre değil.Beni yağmurlu karlı havalar mutlu ediyor 39 derece sıcaklık,sıcagın verdiği halsizlik,sahte serinlik klımalar değil.Şuan ne kadar mutluyum anlatamam hıc bıtmesın bu yağmur. Ben bu anı cok bekledim :) :) :)

Bu fotograf yenı değil ama hemen hemen aynı manzara var suan onumde yağmurun verdiği huzur paha bıçılemez  -_- -_- -_- -_-

kardeş ağzına sağlık öyle bi yazmışssınki insan okurken huzur buluyor ya :))
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2010, 18:48:15 »
kardeş ağzına sağlık öyle bi yazmışssınki insan okurken huzur buluyor ya :))

teşekkürler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2010, 19:38:38 »
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 01, 2010, 20:48:25 »
Şükürler olsun ki bugün burayada uğradı süperdi yağmur altında bisiklet sürmekte zevkliydi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Eylül 01, 2010, 21:48:52 »
Şükürler olsun ki bugün burayada uğradı süperdi yağmur altında bisiklet sürmekte zevkliydi :D

ercü arabaya geç artık ya :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2010, 21:52:13 »
ercü arabaya geç artık ya :D :D :D

ben bisikleti bırakamam ki :D öyle bi ihtimal yok :D bugün pedalla ilgili proble çıktı çözümünü buldum yarın uygulama :D onunla uğraşmak zevkli :D 1 ay arabayla uğraştım kıskandı ilgilenmem için sorun çıkartıyor bugün temizledim balataları zımparaladım acaip tutuyor parlayan yerleri metal parlatıcısıyla dahada parlattım lastik kenarlarını sildim amortisörleri yağladım zincirleri yağladım fıstık gibi oldu :D bisiklet aşkı çok farklı bişi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2010, 21:58:26 »
ben bisikleti bırakamam ki :D öyle bi ihtimal yok :D bugün pedalla ilgili proble çıktı çözümünü buldum yarın uygulama :D onunla uğraşmak zevkli :D 1 ay arabayla uğraştım kıskandı ilgilenmem için sorun çıkartıyor bugün temizledim balataları zımparaladım acaip tutuyor parlayan yerleri metal parlatıcısıyla dahada parlattım lastik kenarlarını sildim amortisörleri yağladım zincirleri yağladım fıstık gibi oldu :D bisiklet aşkı çok farklı bişi :)

o aşkı çok iyi bilirim bir zamanlar bende de var dı, kontörlü hatların ilk çıktığı zamanlarda 250 kontöre satmıştım bisikleti... mahallede herkesin hayallerini süslüyodu, millet sevgilisinin yanına gitmek için benim bisikleti istiyodu, hey gidi günler, anaammm :D :D  bak hayallerim depreşti yine, gidiyimde yeğenin bisikletini çalıyım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 01, 2010, 22:01:53 »
o aşkı çok iyi bilirim bir zamanlar bende de var dı, kontörlü hatların ilk çıktığı zamanlarda 250 kontöre satmıştım bisikleti... mahallede herkesin hayallerini süslüyodu, millet sevgilisinin yanına gitmek için benim bisikleti istiyodu, hey gidi günler, anaammm :D :D  bak hayallerim depreşti yine, gidiyimde yeğenin bisikletini çalıyım :D :D
Benim antika 97 de falan yanlış hatırlamıyorsam yarış bisikleti idi bildiğimiz alttan direksiyon falan kambur duruyordum üzerinde çatı arasında saklıyorum halen tekerleklerini söküp komple zımpara geçtikten sonra astarlayıp kendi ellerimle boyadım sonrada çatıda hak ettiği en güzel yere koydum..Nasip olursa çocuguma veririm :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2010, 22:04:10 »
o aşkı çok iyi bilirim bir zamanlar bende de var dı, kontörlü hatların ilk çıktığı zamanlarda 250 kontöre satmıştım bisikleti... mahallede herkesin hayallerini süslüyodu, millet sevgilisinin yanına gitmek için benim bisikleti istiyodu, hey gidi günler, anaammm :D :D  bak hayallerim depreşti yine, gidiyimde yeğenin bisikletini çalıyım :D :D

valla 12 senelik ama okadar dengeli bir bisiklet olamaz maşallahı var nazar değmesin bizim apartmandakilerde hasta bide benimki diğerkiler gibi değil öndeki dişliler 4lü herkesin 3lü :D böyle bi garip bakılıyor nasıl yaa o falan kaça taktırdın nerden aldın yav orjinalii hadi yaaa tühh falan neyse aşkım depreşti yine :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Eylül 01, 2010, 22:06:43 »
:D :D :D ercü konu açma potansiyeli en yüksek arkadaşımız olarak bence bir konu aç bisiklet aşkı diye bak güzel bir konuya daldık :D :D :D taylan şimdi gelir kavga çıkarır konumu dağattınız diye :P :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Eylül 01, 2010, 22:13:31 »
:D :D :D ercü konu açma potansiyeli en yüksek arkadaşımız olarak bence bir konu aç bisiklet aşkı diye bak güzel bir konuya daldık :D :D :D taylan şimdi gelir kavga çıkarır konumu dağattınız diye :P :P :P

tamam tamam açarım :D