Merhabalar,
Otomatik cam hevesim yine depreşti. Bilgisi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Aracım 98 xl. Camların tamamı manuel. ben sadece önleri piyasadaki üniversal ürünlerle otomatik yapmıştım yaklaşık 3 yıl önce. Ama onların yapısı bildiğiniz üzere manuel kolun çevirdiği dişliyi çevirerek camı kaldırıyor ve dolayısıyla seri bir kalkış olmuyor, hadi sürücü tarafı idare ediyor ama uyolcu tarafı çok zorlanıyor. Kısaca orjinalin yerini tutmuyor.
Şimdi bu araçların kapı iç aksamını bilen değerli usta arkadaşlarım veya bu işi daha önce yapmış olan değerli üyeler. Ben piyasadan aşağıda resmi olan orjinal tip cam krikosundan alsam, ekstra bir aparat olmadan benim aracıma uyum sağlar mı ?
Birde olmuşken tam orjinal olsun istiyorum (hoş daha önce de sormuştum ve sadece Ankara yıldız sanayi sitesinde tek bir çıkmacıda olduğu haberini almıştım ) bu kriko uyum sağlarsa, ön camları otomatik olan modellerin cam kaldırma düğmeleri ve düğmelerin takılı olduğu ön iki kapı iç kollarını nereden temin edebilirim. Nette aramalarımda cam krikoları fazlasıyla bulunabilmesine karşın, bahsettiğim kapı kollarını bir türlü bulamıyorum.
Bu konuda özellikle zamanının yettiğince Kaan Karataş moderatörümden fazlasıyla bilgi alabileceğimi umuyorum.
Saygılar...
Orjinal tip toyota corolla (93-98) cam krikosu

Ürün linki
http://www.otoyedekparcaburada.com/TOYOTA-COROLLA-AE101-9398-ON-CAM-KRIKOSU-SOL-ELEKTRIKLI-MOTORLU-HALATLI-TIP,PR-10933.htmlŞu an üzerinde olan üniversal tip cam krikosu

Bu da aradığım düğmeler. Bunun ikilisi olacak ve bunun takılı olduğu kapı kolu ön iki kapı için.