Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 1654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
lütfen yardım
« : Ağustos 31, 2010, 10:57:17 »
merhaba arkadaslar. arabam 99 corolla luna spc 1.6 4afe enjeksiyonlu atiker sıralı lpg var . geçen ustaya gıttım conta yanmıs . contayı değiştirirken kapak sökülmüşken hazır   sibop ayarlarını ve kapak yenılemeye götürdüm . usta su an kapağı taktı  her şeyi monya etti  ama araba çalısmıyor marşı basmayan şahinler gibi marş motoru dönüyor  ama çalısmıyor ateşleme yok sorun ateşlemede bujıler bujı kabloloru distribütör  hepsi normal hatta bujıler ve kabloları sıfırdı araba tamırhaneye gelırken çalısıyordu sadece contası yanık oldugu için tekliyordu ve çekişi düşmüştü.sorun ateşlemede araba ateşleme yapmıyor distribitör kablolar bujıler usta hepsini kontrol etti sorun yok marşa bastıgında terzı makarasını felnda kontrol ettı dönüyordu.distribütöre elektrık gelıyor fakat elektrık cıkmıyordu  hatta bujı kablosunu cıkarıp ucuna yenı bujı takıp ust kapağa koyarak çalıstırmayı denedı  fakat gene ateşleme olmadı. ben immoblazer  den diye tahmın edıyorum ama gelırken takır takır çalısıyordu normaldı hersey .ayrıca yakıt feln sıstemde arıza yok cunku mars cevirirken egsozdan yanmamıs yakıt  soguk bır sekılde yanmamıs bır sekılde cıkıyordu 2-3 tane elektrıkçi çagırdık hiç biri anlamadı lütfen yardım edin :) biraz uzun oldu kusura bakmayın
corolla 1.6 4afe luna specıal (99 ama 01 görünümlü)

Toyota Club Türkiye

lütfen yardım
« : Ağustos 31, 2010, 10:57:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : Ağustos 31, 2010, 12:34:19 »
ya biri lütfen cevap yazabilirmi ? kimsenin bi fikri tahmini yokmu?
corolla 1.6 4afe luna specıal (99 ama 01 görünümlü)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2010, 12:51:39 »
istanbuldaysan iyi bir ustaya gönderebilirim seni.
anlatmışssın ama bana anlatımın birz bulanık geldi. Sente ayarı yapamamış diyeeğim bujilerde ateşleme yok diyorsun....?
benzeetiğim bir konu var sadece.
arkadaşımın kartal slx aracının disribütör kapağını değiştirmiştim. Aynen ne yaptıysam çalıştıramadım motoru. En son farkettim ki slx distribütör kapağı yerine kartal s kapağı vermişler...
ama sende böyle bir durum yoktur herhalde.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2010, 14:33:26 »
Fevzi Bey, bu arada sizi Tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...