0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper yapmışsın Umut. Eminim daha fazla fotoğrafta vardır.
umut abi o jep sana biraz ufak gelmiş alışmışız seni büyük araçlarda görmeye edeklanşörüne sağlık abicim adam gibi bira
anoooo şarap mı yapılıyor orda??
Döktürmüşsün yine Umut
Güzel kareler, seni Suzukiyle görünce garipsedi gözlerim...
))))Toyotayla olsam sokaklara sığmazdık orada isabet olmuş...Bu arada helezonlu olup sürüşü bu kadar sert bi araç daha olamaz Samurai gibi...Ama keçi gibiydi hayatta batmaz o araba, benim araç 2800 kg, o 930 kg düşün:)))
umut abim,geçen kış sakarya off-road clubun düzenlediği sülüklü göl gezisine katılmıştım. orda samurai nin çekimlerini yapıp harici diske aktarmıştım. becerebilirsem video ve resimlerini eklerim.aynen dediğin üzere batmıyor makineler, 1,5 mt. kar içinde kedi gibi gidiyor. ben kısa şase pajero ile çıktım, mümkün değil yanaşamıyorsun samuraı ye. bide vitaralarda fena tırmanıyor (otomatik olsa bile)selamlar
,he bu arada jimmy lerin hakkını yememek lazım...
Jimny kesinlikle mükemmel araç. Full modifiye araçların yanında standart haliyle tıpır tıpır gidiyor. Bagaja cüzdandan fazlası sığsa sıfırını alacaktım...
kolayı var abi port bagaj acayip iş görüyor. tırmanmaya giderken port bagajı taktık pajeronun üstüne ağaç kesme motorunu dahi soktuk içine...