0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıt ve parça derdi olmasa gözü kapalı alınacak bir araçmış,sorur dururlar artık bunun markası, sağını solunu..Ben pek beğendim ve tahmin ediyorum incirlikten çıkma bir araş, 19 jant,filtre ve çuf çuf
Direksiyon bizim kasalardaki ile aynı nekadar istiyorlarmış bu yavruya bi düşünmek lazım neden alınmasınki
cüneyt kardeş kendimden örnek vereyim corolla t-sport a biniyorum en bulunmaya parçasıda 1 ay bekletiyor oda çok zor arıza vermiyecek parçanın vereceği tutarsa bu ihtimalden dolayı toyota türkiyede stok tutmuyor ama parça konusunda sıkıntı yok emin ol...ayrıca ben toyota da servis danışmanıyken supracı bi abim vardı bakıma veya parça değişimine gelmeden 1 ay önce uğrar sipariş verirdi ondan sonra parça gelirdi adam bu 1 ayda gene gezerdi arabasıyla servise gelir 1 günde takdırır bakımını yaptırır giderdi gönlün aktıysa arabaya giricen ben bunu bilir bunu söylerim...
Çok cahilim yahu. Ne bunun markası?
65.000 tele ama değer (corolla direksiyonuna rağmen )Keşke imkan olsa ikinci bir araç için de girsek böyle işlere.Yarise bi sürü laf yiyorum bunu kesin kabul ettiremem evdekilere:)Scion XB veya XC emin değilim ama iki harf ondan eminim.
bi de düz vites olsa çok daha bomba olurdu
aha arabanın sahibi çıktı valla