0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Egzantirik zincirini 30.000 de değişecekler. Salı günü gittim servise. O ilk çalışmada gelen cırıltı sesi ise motorun sol kenarında bulunan kayışın gevşek olmasından kaynaklanıyomuş. Açtı baktı geçen hafta bakmıştım hatırladım dedi hocam. sesi cep telefonuna kaydetmiştim. Bu sabah çalıştırdım ses filan gelmedi. Ama o şıf şıf sesi egzantirik zincirinden geliyomuş. Onuda 30000 bin bakımında değişecekler. Ha sizler işi bilip diyosanızki sıkıştır hemen değişsinler onuda yaparım. ama usta sesden başka zararı yok şimdilik dedi. Şans işte yepyeni aracın orası burasıyla oynuyolar canım sıkılıyo şimdi. Egzantirik zincirini sökmek için kimbilir ne çok şey sökülüp yerine takılacak ve orjinalliği bozulacak. Eminim yakıt oranı filan artacak. Buna endeksli olarak başka sorunlar ortaya çıkacak. Hayırlısı ne diyelim. Acaba diyorum bakımda değişmelerinin faturayı kabartmak gibi bi düşünceden kaynaklanması olabilir mi?
Beyler lütfen eski ve konusu çoktan geçmiş ve hatta artık trafikte dahi olmayan araçlar hakkında yorum yapmak için eski konuları güncellemeyin. Bunun ne konuyu açan arkadaşlara, ne de burayı takip eden diğer paylaşımcılara bir faydası olmaz. Güncel olarak şikayeti olan her üyemiz zaten konu açabilmektedir şikayetini dile getirmek için. Berkin ÜÇEKİZ bu konuda özellikle senden dikkat bekliyorum.