0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fotoşop bu olm bakasana kafayı kesip oturtmuş... ben senin 22 yaşındaki halini biliyorum mesut....
Öyleydi valla Vedatçım yılbaşı geçsin tekrar başlıycam ama dayanamıyorum artık Ercüment vücut geliştirme işi ayarı birşey, yüzücülerdede iyi vucüt oluyor ama kısa mesafe yüzücülerinde, uzun mesafede kaslarını gereğinden fazla yorduğun için kasların yanıyor ve yenilenmesi uzun zaman alıyor,bodybuilding tede eğer yağın veya fazla kilon varsa yaptığın hareketi hafif kilo ile çok tekrarlarsın mesela 50 defa, ama yağın yoksa ve kasları şişirmek istiyorsan i tekrarlar kısa olur mesela 8 adet gibi ancak kaldırdığın kilo çok fazla olur, bu kası hem çok yormaz hemde çabuk şişmesine sebep olur
ne cola turkası ne coco colası hepsinin Alla belasını versin. arkadaşlar 5 yıldan fazla oldu sanırım ağzıma almam ikisinide.hiçde canım çekmiyor. ula illa bişey içecekseniz gidin limonata için tabi ki cappy marka değil
tamam Emrah Bey sakin olun içmeyecekler bir daha söz verdiler....
Kola değil mi hepsi aynı.Hande Abla diyorsa, doğrudur .
ne acımasızsınız yaaa beni öldürebilirmisiniz yani
Seni dönen salıncakta beş tur sallarım ercü. Hiç Acımam!
öyle bir sallandır ki aklı başına gelsin...
5 yetmezse 15 olabilir binerken bide cola alabilirmiyim
Kola müessesemizin ikramı .
ozama hiç farketmez siz bıkana kadar sallayabilirsiniz
Ablaaaaa, Yağız varya aşağıdaki konuda senin hakkında yazıyor. Bende bişeler yazdım ama sırf onu konuşturmak için .Yalanım varsa Melek balıklarım yumurtlasın .http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/detayli-temizlik-en-ucuz-sekilde/20/?topicseenMahkumun son isteği geri çevrilmezmiş