Gönderen Konu: Kola'nın faydaları.  (Okunma sayısı 8224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Kola'nın faydaları.
« Yanıtla #40 : Ağustos 31, 2010, 11:13:25 »
En güzeli Maden suyu ;) günde 5 6 şişe içerim mutlaka herşeye faydalı ;)

içinde elektrolitler ve mineraller var fazlası elektrolit dengeni bozar...

bende içerim ama sadesi çok sert geliyor; kafa yapıyor... genelde meyveli içerim :)))

meyveli sodalar genellikle bozuk meyve kullanılarak yapılır ve yine meyve ile soda içeriği birleştiğinde organizmaya zararlı bir birleşim olur....

(kusura bakmayın bildiklerimi paylaştım neticede foruma katkım olsun dedim :D :D)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 31, 2010, 11:13:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 31, 2010, 11:22:10 »
Mesut 6 şişe miiii :D. Çok değil mi yahu ?
masa yoğurdun yada ayranın devamında içildiğinde de tam tersi durum söz konusudur...

+1

bende içerim ama sadesi çok sert geliyor; kafa yapıyor... genelde meyveli içerim :)))
Bir ara sprite kafa yapıyordu :D

meyveli sodalar genellikle bozuk meyve kullanılarak yapılır ve yine meyve ile soda içeriği birleştiğinde organizmaya zararlı bir birleşim olur....

(kusura bakmayın bildiklerimi paylaştım neticede foruma katkım olsun dedim :D :D)
Abla hazır konu açılmışken, helicobacter pylory miydi neydi. Bende ondan varmış. Aç kalınca ve üşütünce mide hizmet dışı kalıyordu. Gastroenteroloji(Böyleydi sanırım :)) ye gittim. Tahlil mahlil, hatta endoskopi yapıldı. Az biraz kızarıklıklar vardı. Birdaha endoskopi sonucunu göstermeye gidemedim doktorumun yanına. İnternette bir doktor(sitede öyle yazıyordu :)), midede ağrı olmuyorsa 3lü antibiyotik tedavisini tavsiye etmiyoruz diyordu.

Baaa bi yardım :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Ağustos 31, 2010, 11:25:45 »
Abla hazır konu açılmışken, helicobacter pylory miydi neydi. Bende ondan varmış. Aç kalınca ve üşütünce mide hizmet dışı kalıyordu. Gastroenteroloji(Böyleydi sanırım :)) ye gittim. Tahlil mahlil, hatta endoskopi yapıldı. Az biraz kızarıklıklar vardı. Birdaha endoskopi sonucunu göstermeye gidemedim doktorumun yanına. İnternette bir doktor(sitede öyle yazıyordu :)), midede ağrı olmuyorsa 3lü antibiyotik tedavisini tavsiye etmiyoruz diyordu.

Baaa bi yardım :D

15 gün 2 antibiyotik 1 ppi kullanacaksın sonra sadece ppi ile devam edeceksin... ben hastalarıma bu 3 lü tedaviyi başlarım ama en başta da tembihlerim.... "sebat edecekseniz başlayalım bu tedaviye yarım bırakırsanız daha kötü olur" diye...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 31, 2010, 11:27:18 »

hiç de iyi demediniz şimdi....
bunun tatlımsı olanı yokmu :)))))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ağustos 31, 2010, 11:29:15 »
hiç de iyi demediniz şimdi....
bunun tatlımsı olanı yokmu :)))))))))))

bir süre zorlayın sadesini için alışırsınız... yada içine şeker atın... :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 31, 2010, 11:55:12 »
15 gün 2 antibiyotik 1 ppi kullanacaksın sonra sadece ppi ile devam edeceksin... ben hastalarıma bu 3 lü tedaviyi başlarım ama en başta da tembihlerim.... "sebat edecekseniz başlayalım bu tedaviye yarım bırakırsanız daha kötü olur" diye...

hande abla sağlık köşesi açalım forumda :) sanal doktorumuz ol sen ne dersin?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 31, 2010, 12:49:07 »

abi en iyiside 5-6 çok fazla 1 ay boyunca bende öyle yaptım gelen 6lı bitiyordu hemen böyle bir garip oldum sonra dşürdüm 3-4 derken günde 1 taneye. Ben bide antremandan sonra yapıyordum bize antrenörün tavsiyesiydi antremandan sonra 1 tane için suda yüzerken terliyorsunuz soda sayesinde vitamin ve mineralleri alırsınız diye ben 1 dedim 2 dedim 3 dedi sonra senin gibi içmeye başladım yeni biraz azalt yani sonra miden paramparça şarkısını söylemesin :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 31, 2010, 12:55:09 »
günde 2-4 tane soda içerim :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 31, 2010, 13:10:12 »
Abla bu ppi yi sürekli mi kullanıcam. İlelebet mi yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 31, 2010, 13:17:31 »

Hande abla internetten araştırdım bende bunu, birsürü profesörün ortak kanısı maden suyunun çok yararlı olduğunu, ancak günde maximum 2 litre tavsiye ediyorlar bende günce 200ml lik 6 adet içiyorum oda 1,2LT yapar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 31, 2010, 13:20:33 »
Hande abla internetten araştırdım bende bunu, birsürü profesörün ortak kanısı maden suyunun çok yararlı olduğunu, ancak günde maximum 2 litre tavsiye ediyorlar bende günce 200ml lik 6 adet içiyorum oda 1,2LT yapar :)
Bi dakka kardeşim. sıraya gir :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 31, 2010, 13:20:46 »
Abla bu ppi yi sürekli mi kullanıcam. İlelebet mi yani :D

15 gün tedavi sonrası 15 gün daha devam sonra 1 ay yarı doz devam sonra bitti....

yarın hasta oldum vık vık bıdı bıdıyla gelirsen görmezden gelirim...

(hevesinizi baltalayan balta var penguende ya da uykusuzda ona benzettim kendimi :lol:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ağustos 31, 2010, 13:22:46 »
abi en iyiside 5-6 çok fazla 1 ay boyunca bende öyle yaptım gelen 6lı bitiyordu hemen böyle bir garip oldum sonra dşürdüm 3-4 derken günde 1 taneye. Ben bide antremandan sonra yapıyordum bize antrenörün tavsiyesiydi antremandan sonra 1 tane için suda yüzerken terliyorsunuz soda sayesinde vitamin ve mineralleri alırsınız diye ben 1 dedim 2 dedim 3 dedi sonra senin gibi içmeye başladım yeni biraz azalt yani sonra miden paramparça şarkısını söylemesin :)

mesut abinin nasıl yemek yediğini görmüş olsaydın içtiği o 6 tanenin üzerine bi 5 tanede sen götürürdün... :))))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ağustos 31, 2010, 13:24:53 »
mesut abinin nasıl yemek yediğini görmüş olsaydın içtiği o 6 tanenin üzerine bi 5 tanede sen götürürdün... :))))))))))

pehhhhhh :D ama yani biraz fazla gibi  geldi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ağustos 31, 2010, 13:38:53 »
pehhhhhh :D ama yani biraz fazla gibi  geldi :)

soda mı? yediğimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ağustos 31, 2010, 14:05:33 »
:D :D :D Allah iyiliğini versin Muhammet abi :D zaten 87 kilo olmuşum :D

Ercüment ben eskiden vücut çalıştım 2 yıldan biraz uzun bir süre :) yemek alışkanlığımda ordan kadlı, bir oturuşta menüde ette varsa eğer 2 3 kişilik yemek yerim :D doğal olarak bunları sindirmek için maden suyu içmek şart :D

işte bu benim 22 yaşlarındaki halim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 31, 2010, 14:17:09 »
Hey maşallah. Gençlik başka şey ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ağustos 31, 2010, 14:23:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 31, 2010, 14:26:20 »
:D :D :D Allah iyiliğini versin Muhammet abi :D zaten 87 kilo olmuşum :D

Ercüment ben eskiden vücut çalıştım 2 yıldan biraz uzun bir süre :) yemek alışkanlığımda ordan kadlı, bir oturuşta menüde ette varsa eğer 2 3 kişilik yemek yerim :D doğal olarak bunları sindirmek için maden suyu içmek şart :D

işte bu benim 22 yaşlarındaki halim ;)

allahım sana geliyorum yarabbim :D abi 9 senedir yüzücüyüm hiç bir halt yok uzun mesafeci olmamdan kaynaklanan biraz sırt kası biraz göğü kası biraz karın kası var ama karın kaslarımda hiç belli değil gibi bende başlıyorum 1 ay sonra görüşelim :D :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ağustos 31, 2010, 14:36:57 »
Hey maşallah. Gençlik başka şey ya :D

Öyleydi valla Vedatçım :) yılbaşı geçsin tekrar başlıycam ama dayanamıyorum artık :)

allahım sana geliyorum yarabbim :D abi 9 senedir yüzücüyüm hiç bir halt yok uzun mesafeci olmamdan kaynaklanan biraz sırt kası biraz göğü kası biraz karın kası var ama karın kaslarımda hiç belli değil gibi bende başlıyorum 1 ay sonra görüşelim :D :P

Ercüment vücut geliştirme işi ayarı birşey, yüzücülerdede iyi vucüt oluyor ama kısa mesafe yüzücülerinde, uzun mesafede kaslarını gereğinden fazla yorduğun için kasların yanıyor ve yenilenmesi uzun zaman alıyor,

bodybuilding tede eğer yağın veya fazla kilon varsa yaptığın hareketi hafif kilo ile çok tekrarlarsın mesela 50 defa, ama yağın yoksa ve kasları şişirmek istiyorsan i tekrarlar kısa olur mesela 8 adet gibi ancak kaldırdığın kilo çok fazla olur, bu kası hem çok yormaz hemde çabuk şişmesine sebep olur