0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En güzeli Maden suyu günde 5 6 şişe içerim mutlaka herşeye faydalı
bende içerim ama sadesi çok sert geliyor; kafa yapıyor... genelde meyveli içerim ))
masa yoğurdun yada ayranın devamında içildiğinde de tam tersi durum söz konusudur... +1 bende içerim ama sadesi çok sert geliyor; kafa yapıyor... genelde meyveli içerim ))
içinde elektrolitler ve mineraller var fazlası elektrolit dengeni bozar...meyveli sodalar genellikle bozuk meyve kullanılarak yapılır ve yine meyve ile soda içeriği birleştiğinde organizmaya zararlı bir birleşim olur.... (kusura bakmayın bildiklerimi paylaştım neticede foruma katkım olsun dedim )
Abla hazır konu açılmışken, helicobacter pylory miydi neydi. Bende ondan varmış. Aç kalınca ve üşütünce mide hizmet dışı kalıyordu. Gastroenteroloji(Böyleydi sanırım ) ye gittim. Tahlil mahlil, hatta endoskopi yapıldı. Az biraz kızarıklıklar vardı. Birdaha endoskopi sonucunu göstermeye gidemedim doktorumun yanına. İnternette bir doktor(sitede öyle yazıyordu ), midede ağrı olmuyorsa 3lü antibiyotik tedavisini tavsiye etmiyoruz diyordu.Baaa bi yardım
meyveli sodalar genellikle bozuk meyve kullanılarak yapılır ve yine meyve ile soda içeriği birleştiğinde organizmaya zararlı bir birleşim olur.... (kusura bakmayın bildiklerimi paylaştım neticede foruma katkım olsun dedim )
hiç de iyi demediniz şimdi....bunun tatlımsı olanı yokmu ))))))))))
15 gün 2 antibiyotik 1 ppi kullanacaksın sonra sadece ppi ile devam edeceksin... ben hastalarıma bu 3 lü tedaviyi başlarım ama en başta da tembihlerim.... "sebat edecekseniz başlayalım bu tedaviye yarım bırakırsanız daha kötü olur" diye...
Hande abla internetten araştırdım bende bunu, birsürü profesörün ortak kanısı maden suyunun çok yararlı olduğunu, ancak günde maximum 2 litre tavsiye ediyorlar bende günce 200ml lik 6 adet içiyorum oda 1,2LT yapar
Abla bu ppi yi sürekli mi kullanıcam. İlelebet mi yani
abi en iyiside 5-6 çok fazla 1 ay boyunca bende öyle yaptım gelen 6lı bitiyordu hemen böyle bir garip oldum sonra dşürdüm 3-4 derken günde 1 taneye. Ben bide antremandan sonra yapıyordum bize antrenörün tavsiyesiydi antremandan sonra 1 tane için suda yüzerken terliyorsunuz soda sayesinde vitamin ve mineralleri alırsınız diye ben 1 dedim 2 dedim 3 dedi sonra senin gibi içmeye başladım yeni biraz azalt yani sonra miden paramparça şarkısını söylemesin
mesut abinin nasıl yemek yediğini görmüş olsaydın içtiği o 6 tanenin üzerine bi 5 tanede sen götürürdün... )))))))))
pehhhhhh ama yani biraz fazla gibi geldi
soda mı? yediğimi?
Allah iyiliğini versin Muhammet abi zaten 87 kilo olmuşum Ercüment ben eskiden vücut çalıştım 2 yıldan biraz uzun bir süre yemek alışkanlığımda ordan kadlı, bir oturuşta menüde ette varsa eğer 2 3 kişilik yemek yerim doğal olarak bunları sindirmek için maden suyu içmek şart işte bu benim 22 yaşlarındaki halim
Hey maşallah. Gençlik başka şey ya
allahım sana geliyorum yarabbim abi 9 senedir yüzücüyüm hiç bir halt yok uzun mesafeci olmamdan kaynaklanan biraz sırt kası biraz göğü kası biraz karın kası var ama karın kaslarımda hiç belli değil gibi bende başlıyorum 1 ay sonra görüşelim