0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende biliyorum muhammet abi olayın espiriden ibaret olduğunu... profesyonel olmasına zaten gerek yok ama mesut abi galiba profesyonel olduğunu iddaa ediyor onun için söylüyorum...
Osmancım profesyonel olduğunu şu yönden idda ediyorum , forumda sanal modifiye diye bi başlık var ordaki yapılan sanallara bakarsan bu profesyoneldir yani o konudaki yayınlanan hiçbir araca kimse kötü bir photoshop çalışması demedi ve sürayın bu çalışmasına bu laf söylenince ağrıma gitti doğrusu.
En son korollo ya bittim. (Corolla yazasım gelmedi )
niye sende aynısı var diyemi...ama sana yakışır böyle alengirli cıkss naraba haa vedat abicimm
Murat parayı bulunca havalı amortisör yapçam, seni de bindirmicem .Mesut binebilir
vayyyy bee.. o zaman bende diyeyim korollo abi korolla... benide bindircen mi... her korolla diyen biniyo ama....
konu kaynamalık konu ya sorun olmaz..resim paylaşılmış bir corolaya korolla demek istiyoruz..bindircen dimi abi... beni korollaya...
Tamam be. Bindircem seni de. 2000 lira arıyorum, bulunca tamamdır. Cidden düşünüyorum. Süper olur hayal edebiliyorum .
hayal etme abi.. yap yap bul 2000 lirayı banane.. ya arada senin araçla benim aracın jantlarını değişelim bari böyle modifiye yapalım..bizde.. sıkıldık..hesabı...
..yuh bana ,konuya yazdığım son mesajdan sonrasını okurken ve üstteki cevabı yazdıktan sonra konunun 3. sayfaya eriştiğini farkedememişim .fokur fokur maşallah ...
İnan janttan önce havalı amortisör istiyorum
bu hani isteyince araba hop hop ediyo ondan mı?
Evet ablacım ondan