0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..yok yahu Muhammet abi .Tuncayın yazdığı cümleyi çözmeye çalışıyordum ki diğer mesajını görünce anladım .meğer curi juri demekmiş.bende modifiye ile ilgili bir şey olsa gerek diye düşünmüştüm ...
bu gebze ekibine hastayım....
Suray senden beklemezdim güzelim arabayı mahvetmişsin jüri dediğin azıcık anlayan değil tecrübeli olanlardan olmalıdır.
..bu iltifat mı,yoksa bir tür virüsmü Hande hanım ...
süper duruyor maşallah kazasız belasız sürüşler
photoshop çalışması fakat profesyonelce değil...
bu arada şunuda atlamıyalım ben aracın orjinali için kazasız sürüşler dedim photoshop'u için değil nede olsa her photoshop'un gerçeğe dönme ihtimali vardır darısı bizim başımıza
sus sus! hala kendini savunuyor....
neresi değil mesela köpükler gerçek birkere arabada gerçek jantlarda gerçek bi aracı alçaltmış birde ön tarafı siyah yapmış okadar, kaputtaki yansımalar vs halen duruyor gayet güzel bi çalışma olmuş sen yap bize bizde bi bakalım profesyonelce nasıl oluyormuş.
.
bikere araç çok fazla alçalmış...o şekilde ilerlemesi imkansız gibi görünüyor... kaputtaki kaplamayla tamponda devam eden kaplamanın birbiriyle alakası yok..kaputtaki çok fazla parlıyor... ayrıca ben daha güzelini yapardım felan gibi bir iddaada bulunmadım...sadece resimle ilgili yorumumu yazdım resmin gerçek gösterilmeye çalışıldığını sandım ama espiri için paylaşılmış olduğunu sonradan anladım...kimseyi kötülemek için değil yani... bu kadar basit...
surayın mesajı ilgili yere gitmiş zaten osman... )))bak birde hortumdan su çıkıyor ama ön kaputta gram su yok )))sanki surayım bunu paylaştığına pişman olacak gibi )))
profesyonel olmadığını anlamak için 3-5 sn bakmak bile yetiyor...
olay profesyonel olması değil zaten...
bende biliyorum muhammet abi olayın espiriden ibaret olduğunu... profesyonel olmasına zaten gerek yok ama mesut abi galiba profesyonel olduğunu iddaa ediyor onun için söylüyorum...
bırak şimdi bunları yanlış anlaşılmalar olduğu belli... aracım nasıl ))))