0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olmuyor valla böyle resimlerle gösteriyorsunuz fındık mındık!!! Lebi Derya evler Allahım maviş bir Toyota Allah nazardan saklasın eşinizle, çoçuklarınızla, evinizle, toyotanızla dünya durdukça durun ve mutlu, sağlıklı, huzurlu, kazançlı bir hayat yaşayın! Allah gönendirsin! Daha çok versin! Allah kazadan beladan esirgesin! Varan 2 geldi mi?? [/quote][quote=İsmail H. Timurcioğlu]Yok gelmedi henüz. Daha 2 ay var. Merak etmeyin gelince fotoları buraya koyarım hemen. Ayrıca siz isteyin adres verin ben gönderirim kargoyla fındık mındık ama yorumunuzu oraya yazsanız daha iyi olurdu.arkaşım paylaşımın için sağol. E nede olsa buram buram karadeniz be ya.[/quote]Varan 2 de hayırlısıyla gelir inşallah! Mutluluğunuz 2 ye katlar! İki evladınızda: İki cihanda annesinin ve sizin yüzünüzün akları olurlar inşallah! Allah analı babalı büyütsün! İsmail Bey, bendede bu elsanatlarına yatkınlığım oldum olası var. Boyaları fırçaları pek severim. Plaka çok nefis olmuş! Kontürünü çok güzel çekmişsiniz! Eee sizden de bu beklenir Hocam! Oto boyasını başka objeler içinde kullanabilirmiyiz? Mesela kumaş veya ahşap?
Sprey boya bildiğiniz duvarlara yazmak için kullanılan. Ama metalik renkli (parlak yani) bi boyadır. İnşaat malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz. Yada boyacılarda dyo marshal filan. Onu ya direk sıkacaksınız yada bi kaba sıkarak fırça yardımıyla boyayabilirsiniz. Ama oto boyası hacimlidir. Fırça izi bırakır ve kabarık kalır. Hazır satılan ayran kıvamında diyebilirim. bu tür boyaları çıkarmak için selülozik tiner kullanabilirsiniz. ama kumaşsa çıkarılacak olan soldurur onu söyliyim. Sentetik tinerle deneyin çıkmazsa selülozik kullanırsınız. Yanlarında ateş vari bir şey olmasın sonra güm. aman dikkat.[/quote]Tabak boyamaya ilk başladığım sıralarda 90-91 seneleri deka'nın tinerli seramik boyaları vardı! Onlardan almıştım. Tinerle boyayı sürekli açmak, suluboya yapar gibi tinere fırçayı bandırmak gerekiyor. Başım nasıl ağrıyor çatlıyacak. Meğerse yavaş yavaş zehirliyormuş beni! O gün yoğurt yiye yiye bir hal olmuştum. Allahtan yanıcı bir şeyden dolayı uçmadım Ama o kadar dayanıklı olmuşlar ki hala salonumun duvarlarındalar! Daha sonra ne boyalar çıktı, ama ben artık uğraşmayı bıraktığım için gelişen boya türlerinden de haberim yok. Daha sonra kumaş, daha sonra ahşap, vitray, çiçek derken artık inanırmısınız evde koyacak yer kalmadı. Ağabimlere, anneme, eşe, dosta derken artık babamda ölünce bu tür işlerle uğraşma zevkimde kırıldı! Ama sprey boya aklıma yattı! Kullanım kolaylığı açısından değişik şeylerde kullanılabilir! Bu fikir için teşekkürler!
Yok be ya Farabi nerde bura nere. Havalanı pistinin bittiği yer. Orda önde beyaz bina var. O Fiskobirlik fındık alım yeri. Şimdi çaktınmı köfteyi?[/quote]çaktım köfteyi ama yemeği daha yeni yemiştim tamam ben yanılmışım patron perşembe günü farabiye gidecek muayene için ama maalesef ben gelemiyorum