0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Tuncay.
geçmiş olsun.yarışma konusuna gelince, arabaların sağında solunda 3-5 mini etekli kız olacaksa varım
yukardaki indirime noldu
ercü ben kombineyi senden alıyım kardeşim...
Baş jüri ben olayım lütfen lütfen lütfen Oktay olamaz o daha çok küçük Ay pardon o yarışmacı Derseniz ki sen ne anlarsın modifiyeden diye, işlevinden öte estetiğine görünüşüne bakarım bende Emre abi, beni seç beni seç
Armağan Çağlayan geldi aklıma nedense:)
Valla canım ayın 13 ünde cuma günü ankaradaydım.Ali abiyle görüstük.sonra bir iş için gece kocaeline gittik.Yolda bolu tünelinde kamyon şaftına vaurduk bizle beraber 5-6 araba vardı.Arka tekeri parcaladık alt salıncak falan gitti..Neyse ertersi gün derincede tamirci ararken sen aklıma geldin ali abiyi aradım oda tatilde dedi.Nasip olmadı ama gelecek seneye gelecem gen.Senin yaptıklarına not vermek için.
tuncay bey önce geçmiş olsun.konuyu görünce oğlum burak olsaydı bu konulara bayılır hemen birşeyler yazardı diye içimden geçti.bu arada konuyu açan emre beyede teşekkür ederim ilginç diyaloglar oluşmuş sohbetlerde.hepinize kazasız belasız modifiyeler..
bu sitede modifiyeden anlayanlar sadece onlarmı ben pimp my ride ekibiyle gelecem
Geçmiş olsun Tuncay, Allah beterinden korusun...
sağol kardeş allah razı olsun.İlk basta ben dedim curiyi oktayla nagihan yardımcı curi olsun...Bu konunun sonu nereye gidecek onu merak ediyorum
kım savaş çıkartmış :d