0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bilgimi paylaşmaya açığım. Yalnız google imkanı olmayan bir yerde yapılsın yarışma. Herkes bildiğini konuşsun. Kopyala/Yapıştır yapmasın.
Abicim bence kendinizi yormaya gerek yok boşverin yaa
Modifikasyon ne abi.Pdyuma çıkanlarımı izliycez ne yapcaz..Benide jüri olarak yazın.İyi yemek yerim gerisine karışmam..Buluşmada atakan çok kötek yer o uzaktan 3g ile bağlansın.
Valla canım ayın 13 ünde cuma günü ankaradaydım.Ali abiyle görüstük.sonra bir iş için gece kocaeline gittik.Yolda bolu tünelinde kamyon şaftına vaurduk bizle beraber 5-6 araba vardı.Arka tekeri parcaladık alt salıncak falan gitti..Neyse ertersi gün derincede tamirci ararken sen aklıma geldin ali abiyi aradım oda tatilde dedi.Nasip olmadı ama gelecek seneye gelecem gen.Senin yaptıklarına not vermek için.
geçmiş olsun.yarışma konusuna gelince, arabaların sağında solunda 3-5 mini etekli kız olacaksa varım
eğlenceli olur tabii...banada bi bilet ayırın... eğer sürekli yapılacak bi yarışmaysa uygun bi fiyat söylerseniz kombinede alabilirim
3 yıldız ve daha fazla olanlara %99,99 indirim var
oh oh parayı bulduk Şimdi şöyle oluyor, mekan F1 Pisti bilet 100 € (foruma özel %15 indirim hakkınız var o da 75 £ olur sizin güzel hatrınız için) kombine isteyenlere de 250 Avustralya Dollars Gel vatandaş gel, eğlence adrenalin her şey burada gelllll...