0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuayip Akkaya nın dediği gibi pompalama işe yarıyor fakat bunun içinde birkaç tecrübe yaşamak lazım ki aklınıza gelsin o anda.
Saniyede 12 defa pompalayabilirmisiniz?Bu bilgi hatalı dikkat edin.
12 defasını bilmem ama kasıt o değildi tabi birkaç kere belki sadece bir kere duruma göre değişir.İkinci basışın ilkinden daha etkili olduğu kesin bunun faydasını gördüğümüz için söyledim.Ama gerçekten sanşiyede (12) nerden geliyor aydınlatırsanız sevinirim öğrenmiş oluruz.
100 Km/h ile giden bir araç saniyede yaklaşık 3 metre yol alır.
@YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) tesekkur ederim virgül kaymış.Bende mesafe neden bu kadar az diye şaşırmıştır.
Ben teşekkür ederim abi.Yukarıda mesajlarda üyelerin bahsettiği gibi aynı hatayı babamda yapıyor.Bu nasıl abs durmuyor araba diyor.Olayın bu şekilde gerçekleştiğini anlattıktan sonra trafikteki seyiri çok Değişti.Birde fizik hocamızla tartışmıştık,Araçların fren mesafesi daha az olamazmı diye çok güzel bilgiler edinmiştim.kabaca otomobil üreticilerininde bir tabiri var "biz Araçları daha kısa mesafede durdurabiliriz fakat bu sefer siz içinde sağlam kalmazsınız" Bu Yüzden yeni bir teknoloji gelişmediği sürece şuanda trafik kurallarının belirlediği takip mesafesinde araçlarımızı kullanalım.