0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tren bileti parasıyla benzin alalım , benim arabayla gidelim.
olur abi cihanı da aradım tamam diyor. arabayla kaç saatte gideriz ki?
Saat 6da çıkabilirseniz 2 saatte gideriz , ama gündüz gidelim derseniz 3,5 saati bulur. O yolda çok radar var gündüz gidersek çok hızlı gidemeyiz. Hemde sabahtan gidip akşam dönersek , gezmek için daha çok vaktimiz olur. Uykunuzdan fedakarlık yapabilecekmisiniz? Hızlı tren öğrenci bileti fiyatlarına baktımda 16 liraymış , gidiş geliş 32 lira olur. Araba lpgli olduğu için Üç kişi 96 liraya zaten biz gideriz ve bide kafamıza göre gezebiliriz.Hatta uygun olursa bide ben şu devlet demir yolları müzesindeki Devrim otomobilini görmek isterim.
Erdem abi 1.5 saat nerde 3.5 saat nerde ya. saat kaç derseniz ben uyarım da cihan gelemez. 9 gibi çıkar o en erken. ercü devlet demir yolları müzesi uzak mı? otobüs felan varmı?
buna katılıyorum gelinde erdem abinin aracını bir inceleyim
İşte bunu şu anda hiç istemiyorum Arabam şu anda dökülüyor ercüment , Param olduğunda yeni baştan tamamen toplayacağım , en az 4- 5 parçanın zımparalanıp boyaya girmesi gerek , kapı fitillerinin değişmesi gerek , kesoz manifoldunun değişmesi gerek , eksoz orta susturucunun değişmesi gerek , alarm sisteminden anlayan birini bulmam gerek , Lpg sisteminin değişmesi gerek ve daha birço kşey yapmam gerekiyor ve 3.000 lira gibi bir para biriktirmeye çalışıyorum.Siz nasıl isteseniz öyle yaparız arkadaşlar , benim için problem yok , ama arabayla bu tür bir yolculuğun keyifli olacağını düşünüyorum , zaten normal kullanımla en fazla 70lira gaz yakar , zorlarsam 80 lirayıda bulabilir. Ama gidiş geliş 50-60 liraya çıkarmaya çalışacağım.Yani gidiş geliş kişi başı 20-25 lira falan olur. Bu arada ben 2 saat ile 3,5 saat arası sürer diydordum ama illerarasimesafe.com dan baktımda , sanırım 2,5 saatte falan gideriz. Zaten hızlı trende 1,5 saatte gidiyormuş.
Araba Akarrr
Şimdi arabaylemı geliyorsunuz?
evet ercü arabayla geliyoruz
Gelin gelin gençleerrr Eskişehir akaaarrr Dün gecede Ercüyle kısa bi görüştükk geniş vakitte yakıcaz piyasayı