0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 corolla icin sölüyorum kaputu actın sag tarafta biraz büyükcene bir siyah kutu göreceksin o kutuya dog ru yönel yanlarında mandalları var onlarıda ac ondan sonra filtreyi göreceksin zati sök temizle eger eskiyse yenisiyle degistir gitsin[/quote] Erdem bey,98 GLİ'de(Special) acaba polen filtresi var mı?Usta bulamadı,ben de arabayı daha tam tanıyamadım.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Bir de;artık önümüz yaz,havalar bayağı ısındı.Yaz öncesi klima vs.lerde bi ön bakım yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.Bilgili arkadaşlardan yardımlarını ve bilgilerini rica ediyorum.Saygılar.
Erdem bey,98 GLİ'de(Special) acaba polen filtresi var mı?Usta bulamadı,ben de arabayı daha tam tanıyamadım.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Bir de;artık önümüz yaz,havalar bayağı ısındı.Yaz öncesi klima vs.lerde bi ön bakım yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.Bilgili arkadaşlardan yardımlarını ve bilgilerini rica ediyorum.Saygılar.[/quote]arkadasım en güzel bilgiyi su verecegim tlf lardan alırsın ist cobancesme sonkar (0212 6525000)ist zeytinburnu derindere(0212 4141414) bu numaralardan derdine en güzel careyi bulacagın düsüncesindeyim polen filtresi hakkında hic bir bilgim yok onun icin bu numaralarla baglantıya gecmen senin icin en hayırlısı olacaktır
Erdem bey,98 GLİ'de(Special) acaba polen filtresi var mı?Usta bulamadı,ben de arabayı daha tam tanıyamadım.Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Bir de;artık önümüz yaz,havalar bayağı ısındı.Yaz öncesi klima vs.lerde bi ön bakım yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.Bilgili arkadaşlardan yardımlarını ve bilgilerini rica ediyorum.Saygılar.
Arkadaşlar,98 carina e polen filtresi bulmakta zorlanıyorum.Konya'da ikamet ediyorum.Tek alternatif servis ,onlarda keseliyorlar.Arkadaşlardan ucuza temin eden varsa hangi ilde olduklarını ve nereden temin edebileceğim konusunda yardım istiyorum. Polen filtrelerinin temizliği hangi malzeme ile yapılmalıdır.Yenisini almak yerine bu alternatifide değerlendirebiliriz:)
99 terra sp var klimalı. Aracımda polen filtresi varmıdır ?