Gönderen Konu: Toyota'nın karizması yerle bir mi?  (Okunma sayısı 937 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Toyota'nın karizması yerle bir mi?
« : Ağustos 27, 2010, 12:24:36 »
http://haber.gazetevatan.com/1-milyon-aracini-geri-cagirdi/325401/44/Otomobil .Arkadaşlar amerikada kullanılan araçlarmı dandik yoksa Türkiyede yapılanlar mı çok sağlam;yoksa bizde böyle kurumlar olmadığı için ve sanayi bakanlığı bu işlerle hiç ilgilenmediği için arızalı araçlara mı biniyoruz???

Toyota Club Türkiye

Toyota'nın karizması yerle bir mi?
« : Ağustos 27, 2010, 12:24:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'nın karizması yerle bir mi?
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2010, 14:49:21 »
http://haber.gazetevatan.com/1-milyon-aracini-geri-cagirdi/325401/44/Otomobil .Arkadaşlar amerikada kullanılan araçlarmı dandik yoksa Türkiyede yapılanlar mı çok sağlam;yoksa bizde böyle kurumlar olmadığı için ve sanayi bakanlığı bu işlerle hiç ilgilenmediği için arızalı araçlara mı biniyoruz???

Söylediklerinin hepsi dogru arkadaşım. Ancak birde şöyle düşün; Toyota büyük bir firma olduğu için bu sorunu kabullenip çözüm üretmeye çalışıyor. Sonuçta bütün markaların kronik sorunları olabiliyor ve zannetmiyorum ki onlar toyota kadar üsütne düşsün. Son zamanlarda ortaya çıkan gaz pedalının takılma sorunundan dolayı özür dilediler, fakat sorunun kendilerinden kaynaklanmadığı ortaya çıktı. O yüzden bence karizmaları çizilmiyor, benim gözümde daha büyüyor toyota(her nekadar bazı servisleri hoş olmasada) yalnız bu benim görüşüm tabiiki.
TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2010, 14:54:45 »
Aynen katılıyorum.Yazılımsal sorunlar her markada olabilir.Fakat toyotaya kendi hatası olmaması nedeninden dolayı bile araçları geri çağırdığı için güvenim arttı.Diğer markalar sorun araçda olsa bile görmezden gelirken toyota kendi sorunu olmayan bir hatadan dolayı milyonlarca aracı geri çağırdı özür diledi.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2010, 22:50:07 »
kesinlikle haklısınız. diger bir X firmasının araclarını cagırmıyor olması  onlarda kronik  sorun olmadıgı anlamaına asla gelmez.
toyota  boylelikle tuketici krsısında degerini azaltmıyor aksine arttırıyor bece.
aynı modellerin turkiyede cagrılmaması, ABD hükümeti  ile bizim hukumetimizin halkına verdigi deger farknı(daglar kadar) acıklar sadece.
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2010, 01:14:56 »
Karizması çizilseydi Temmuz ayında satış rekoru kıramazlardı. Bu geri çağırmalar Toyota'nın bu işe verdiği önemi göstermektedir.